Merve Terim, Sosyal Medyadan Eleştirilere Cevap Verdi

Galatasarayi , 86. dakikaya kadar bi degerlendirirmisiniz nasil oynadigimizi merak ediyorum. o dakikaya kadar hakemin hic bir hatasi olmadigina hem fikiriz sanirim o dakikaya kadar bi degerlendirelim bakalim koskoca Galatasarayin evinde ligde 8 mactir yenemeyen Altaya karsi oynadigimiz futbolu bi degerlendirin Allah askina. Ligin en kalitesiz takimina karsi evde nasil oynadik bi yazin merak ediyorum.

(n)

Altay oyuncularının ellerine dirseklerine kart çıkmadı.
Yediğimiz ilk gol öncesi Taylan'a yapılan hareket tartışmaya açık.
Kaleciden dönüp stoperin eline çarpan top aleyhimize çalınandan daha net bir penaltı.

Oyuna gelirsek; rahat kazanabileceğimiz oyunu oynadık. Çok mu iyiydik, hayır. Altay'ın yetersizliği de bunda faktördür. Son pasları, son vuruşları yapamadık. (Mostafa, Nelsson, Feghouli ve Halil ile 4 tane altıpastan kaçan gol var) Onları yapabilsek 3-5 tane atıp geçeceğimiz maçı hakemin neticesinden uydurduğu penaltıyla 2-2 bitirince kötü oynamış olmuyoruz. 17-18 sezonunda meşhur bir Karabük maçı vardır içerde. Aynı senaryoyu yaşadık. Bu kez 90+ golünü atamadık. Her zaman hakemi yenemiyorsun demek ki.

İşin komiği o basit golleri yapıp 5-2 kazansak herkes süper oynadık diyecek. Asıl problem budur. Skora göre yorum yapıyorlar. Marsilya maçında bence dağınık oynadık. Kaybedebilirdik bile. Pozisyonlar gol olduğu için efsane olduk. Altay maçında gol olmayınca kestane.

olabilir rtaş sen fbnin eurolig maçını izlemişsindir b ihtimal
Yaptığın iş bomboş konuşmak. Öyle salyalar saçarak milleti onun bunun ajanı olarak suçlaman tamamen komedi. Aynı Aqp zihniyeti bu. İşi dış mihraklara bağlaman tamamen zeka seviyeni gösteriyor. Ne diyeyim. Göte göt denmesinden bu kadar rahatsız oluyorsan internetin fişini çek.

Oynanan futbol ortada. Gelecekte nasılsa bu rezil zihniyetten de, tff'den de, Ft'den de kurtulacağız.

Yaptığın iş bomboş konuşmak. Öyle salyalar saçarak milleti onun bunun ajanı olarak suçlaman tamamen komedi. Aynı Aqp zihniyeti bu. İşi dış mihraklara bağlaman tamamen zeka seviyeni gösteriyor. Ne diyeyim. Göte göt denmesinden bu kadar rahatsız oluyorsan internetin fişini çek.

Oynanan futbol ortada. Gelecekte nasılsa bu rezil zihniyetten de, tff'den de, Ft'den de kurtulacağız.

sen niye kudurdun anlamadım yazdıklarına anca küfürle cvp verilir ama senin gibi kriptoları sevindirip meydanı boş bırakma niyetim yok. senin gibi yazılanları anlamayıp basit ifadelerle saldırıya geçen birine cvp vermek klasıma yakışmaz. önce tasdikli bir beyin tomografisi gönder de tahmin ettiğim gibi içerisi boş mu değil mi görelim. sonra da yazdıklarımı adam gibi okuyup anladıktan sonra insan gibi msj yazarsan belki cvp veririm. burda gelip başkasıyla tartışmama karı gibi aynı maç olamaz bu dersen ne cevap bekliorsun onu internetin fişini münasip bir yere montajladıktan sonra tomografi sonuçlarıyla birlikte konuya eklersin.

sen niye kudurdun anlamadım yazdıklarına anca küfürle cvp verilir ama senin gibi kriptoları sevindirip meydanı boş bırakma niyetim yok. senin gibi yazılanları anlamayıp basit ifadelerle saldırıya geçen birine cvp vermek klasıma yakışmaz. önce tasdikli bir beyin tomografisi gönder de tahmin ettiğim gibi içerisi boş mu değil mi görelim. sonra da yazdıklarımı adam gibi okuyup anladıktan sonra insan gibi msj yazarsan belki cvp veririm. burda gelip başkasıyla tartışmama karı gibi aynı maç olamaz bu dersen ne cevap bekliorsun onu internetin fişini münasip bir yere montajladıktan sonra tomografi sonuçlarıyla birlikte konuya eklersin.
Hadi selametle.

merve hanımın gsliliği > arda turanın gsliliği

Bu tarz gündemler belki de sezonlardır saha dışındaki tüm müsabakaları kaybetmemizin sebebidir Galatasaray'ın çıkarlarının ne olduğu meselesinde önce Galatasaraylıların konsensüse varması şart

Bu tarz gündemler belki de sezonlardır saha dışındaki tüm müsabakaları kaybetmemizin sebebidir Galatasaray'ın çıkarlarının ne olduğu meselesinde önce Galatasaraylıların konsensüse varması şart

galatasaray sezonlardır saha dışında kaybediyor mu

Geri
Üst Alt