messi'nin celta vigo maçındaki penaltısı

Real 10 CL kupa

Barça 5 CL kupa

Real 32 kez şampiyon

Barça 23 kez şampiyon

Beğendiğin kulübün geçmişini bile bilmiyorsun

Nasıl bir Barcacısın sen anasını satayım
Ben de barca taraftarıyım ama şükrü burda çocuğu koymuş

?すべての鳥をファック?

Ayrıca bu penaltı cruyf penaltısı olarak bilinir Tanju ve rıdvan da bunu uygulamıştır.
Bir anda tekrar popüler olacağından bu hafta karşılaşmalarda başarısız birçok örneğini görecek olmanız mümkündür

?すべての鳥をファック?

Konu ibretlik yorumlarla dağılmış iyice.

Tapatalk

bunu ancak futboldan anlayan gerçek ustalar deneyebilir bizimkiler yapsa maazallah topu kaybedip kontratakla kalemizde golü görürüz

18--25 yaş jenarasyonunun barça hayranlığı konuyu uzatmış bir liverpool u olarak realin bu konuda Dünyanın en iyisi olduğu pek tartışılacak birşey değildir..

Her futbolcunun hayali bir gün Real Madrid'de oynamaktır. Bu bir realitedir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

18--25 yaş jenarasyonunun barça hayranlığı konuyu uzatmış bir liverpool u olarak realin bu konuda Dünyanın en iyisi olduğu pek tartışılacak birşey değildir..

Dünyada en kötü yönetilen 2 kulübünde taraftarisin demek :asd:

1. Liverpool
2. Galatasaray

Liverpool bizden bile kötü yönetiliyor, büyük basari.

Bu konuda birisi alıntı yapmış sonra mesajı ya silinmiş ya da kendisi silmiş, birisi küfrettiyse 10 misliyle mukavemet gösterdiğimi bildiririm.

Dünyada en kötü yönetilen 2 kulübünde taraftarisin demek :asd:

1. Liverpool
2. Galatasaray

Liverpool bizden bile kötü yönetiliyor, büyük basari.

Newcastle united'ı unutmayalım bence.o kadar paraya rağmen her sene tırt adamları transfer edip duruyorlar buna rağmen nasıl ligden düşmüyorlar hayret!!

Messi dünyanın en iyi ve en yetenekli futbolcusudur. Ama Ronaldo da dünyada kendisini en çok geliştiren futbolcu olabilir. Doğuştan gelen doğal yetenek olarak ikisi arasındaki fark futbola başladıklarında 50 birimse Ronaldo daha sonra çalışarak bu farkı 20 birime indirmiştir.

Son düzenleme:
Messi de kendisini çok geliştirdi. Ronaldo kadar olmasa da ondan sonra da Messi gelir geliştirme konusunda. Salt yetenekle kimse en iyi oyuncu olamaz bu dönemde çalışmak ve daha komple oyuncu olmak gerek.

Onun dışında tartışmalarda objektif yön yok. Messi'nin de Ronaldo'nun da neler yaptığı ortada bunda yoruma gerek yok.

Bu konuda birisi alıntı yapmış sonra mesajı ya silinmiş ya da kendisi silmiş, birisi küfrettiyse 10 misliyle mukavemet gösterdiğimi bildiririm.
Bendim abi. :D Bi mesajını alıntılayıp görüşümü yazmıştım, alıntıladığım mesajından bikaç mesaj sonra Katalanların milli sembolüyle veda etmişsin, tekrar tartışmaya sürüklemeyeyim seni dedim, sildim. :D Önemsiz bişeydi. :)

Geri
Üst Alt