Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.660
- 11.494
- 2.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çok iyiydi.![]()
Sen de geç kaldın.![]()
real madridli alemdar bir insan mutlaka o bayrağı gibmiştir reisSence o bölgelerden biri geçmiş olabilir mi Refik![]()
Kardeşim kendinle çelişiyorsun farkında değilsinYazdıklarının cevabını defalarca verdim. İkisi de başarılı oyuncudur ikisi de dünya çapında oyuncudur eyvallah lakin ikisi de eşit derecede klastır diyorsun. Bunu sen neye göre diyorsun peki?
Messi'yi al Real'e koy Ronaldo'yu Barça'ya koy. Messi yine belli bir başarı yakalar lakin Ronaldo Barça'nın sistemini bozar. Saha içerisinde çıldırma noktasına gelir ben sana söyleyeyim
Her şeyi geçtim Perez dediğin adam Ronaldo'yu 90 milyon avroya transfer edebilirken Messi için 190 milyon avro teklif edip alamamasının sebebi nedir? Maradona ve Rıdvan ne demiş ne dememiş çokta umrumda değil açık konuşmak gerekirse
![]()
Katılsan şaşardım zatenÇelişki yok yahu frekanslar tutmadı, hala bambaşka şeylerden bahsediyorsun
Neyse tutturamayacağız frekansları bu şekilde kalsın bu tartışma
Not:Söylediklerinin hiç birine katılmıyorum bu arada![]()
Maradona'ya bir lafımız yok kardeşim
Maradona'ya bir lafımız yok kardeşimAyrıca Messi ile iki ayrı dönemin futbolcuları oldukları için kıyaslamanın da bir gereği olduğunu düşünmüyorum.