messi'nin celta vigo maçındaki penaltısı

Hahaha tesadüfe bak 1 dakika arayla. Ben spoiler ile falan ugrasirken Fuat paylasmis :)

Kardeşim kendinle çelişiyorsun farkında değilsin :D Yazdıklarının cevabını defalarca verdim. İkisi de başarılı oyuncudur ikisi de dünya çapında oyuncudur eyvallah lakin ikisi de eşit derecede klastır diyorsun. Bunu sen neye göre diyorsun peki? :) Messi'yi al Real'e koy Ronaldo'yu Barça'ya koy. Messi yine belli bir başarı yakalar lakin Ronaldo Barça'nın sistemini bozar. Saha içerisinde çıldırma noktasına gelir ben sana söyleyeyim :) Her şeyi geçtim Perez dediğin adam Ronaldo'yu 90 milyon avroya transfer edebilirken Messi için 190 milyon avro teklif edip alamamasının sebebi nedir? Maradona ve Rıdvan ne demiş ne dememiş çokta umrumda değil açık konuşmak gerekirse :D

Çelişki yok yahu frekanslar tutmadı, hala bambaşka şeylerden bahsediyorsun :)

Neyse tutturamayacağız frekansları bu şekilde kalsın bu tartışma :D

Not:Söylediklerinin hiç birine katılmıyorum bu arada :D

Maradona'ya bir lafımız yok kardeşim :D Ayrıca Messi ile iki ayrı dönemin futbolcuları oldukları için kıyaslamanın da bir gereği olduğunu düşünmüyorum.

Açılmamış zihnin :D Biz ne dedik :D Bunu dedik zaten. İzle eğlen kardeşim :D Isınırken bile aldığı keyfe bak adamın. Isınmasını izlemek bile güzel :D

Roberto Carlos: "Barcelona, Suarez-Messi-Neymar üçlüsü üzerine kurulu. Real Madrid'de ise takım oyunu ön planda."

Geri
Üst Alt