Mesut Özil Fenerbahçe'de

1 yıldır top oynamıyo kilo fazlasıda varsa sezon bitince anca toparlar tabi sakatlanmazsa xd

hayırsız olsun kudurmaya gerek yok biraz fiziken kendini toplayıp sakatlanmazsa cinsellik çığırtkanlığı yapabilir şikecilerin ne aldığından ziyade bizim rezillerin ne almadığı önemli gereken yerlere gereken adamlar alınsa değil özil kralı gelse bizden alamazdı liderliği

Ne kadar uzun zamandır top oynamamış olsa da Mesut Özil bu, b.k atmaya gerek yok iyi futbolcu ve iyi de transfer.

Bakalım oynayacak mı yatacak mı.

En geç Falco hıyarından sonra benim fikrim netleşti yaşlanmış yıldız mıldız istemiyorum artık.

Mesut’u Madrid döneminden beri yakından takip ediyorum.
İzlemekten en keyif aldığım oyunculardan biriydi.

Gol atma konusunda agresif olmasa da, tekniği, pasları ve oyun zekası muhteşem. Oyunu çok iyi dikte eden birisi.

Bir kaç problem var.
Yaşı
Uzun süredir top oynamıyor
Defans hiç yapmaması
Çok ciddi bir maaşı olacak. Hangi yollardan bilemem ama 8-10 milyon maaşın altına kesinlikle gelmez. Açıklayacakları hiç bir rakama inanmam. Fener’in büyüklüğü vs deyip 3-5 derlerse gülüp geçin
Minimum üç senelik sözleşme ister

Açıkçası Fener bu işi, bu borçla, bu azalmış gelirlerle nasıl yapıyor anlamak mümkün değil. Ali Koç kendi egosunu okşamak için adamları Aziz’in yaptığı gibi uçuruma sürüklüyor.

Gerçi çoktan uçurumdan atlayıp, yere çakılmış durumdalar ya... Bir kaç kez yazmıştım. Benim tahminim bunların minimum 1 milyar Euro borcu olduğu. Adamlar bitmiş halde hala aptalca transfer yapıyorlar. Bunlar akıllanmaz.

Popülerken Alman Olan Çaptan Düşünce Türk Olan Müslüman Olan Kurbağa ya Bak Hele.

Takiyye Nedir ?
20210116_234637.webp

Arsenal taraftarı ghost diyordu bu adama, bence çok pohpohlanıyor Türkiye liginde tabi iş yapar ama yaklaşık 1.5 sene kadar hiç oynamadığını varsayarsak bu sene ayağının tozu ile bir şeyler yapması baya zor.

Bu arada bunlar limitlerden nasıl etkilenmeden çatır çatır adam getiriyor?

çöp. paşazadem ceza sahasının orada bekleyecek de arada bir ayağına top geldiğinde yediği omuzdan şuuru kaymazsa bir iki pas verecek de biz de göreceğiz.

çöp. paşazadem ceza sahasının orada bekleyecek de arada bir ayağına top geldiğinde yediği omuzdan şuuru kaymazsa bir iki pas verecek de biz de göreceğiz.
Aynen ha belkide türkiyede biraz iş yapar ama zor ne milli takımda ne ispanyada nede ingilterede büyük maclarda hayalet Gibi kaybolurdu real sonuncuyla oynadımı 3 Assit yapar istatistik kasardı ingiltere ligi gibi fizik gücü gereken bi lige gidince iyice defoları cıktı ortaya

Camur atmaya gerek yok. Boyle bir adami 32 yasinda Turkiye'ye getirmek basaridir. Ancak Sneijder'la kesinlikle karsilastiramayiz. Wesley daha buyuk futbolcudur. Unal baskanimizi ozledik be.

Yav tamam anladık çamur atmaya gerek yok
Niye uplayıp duruyorsunuz konuyu sürekli

Herkes programlanmış gibi aynı şeyi yazıyor tamam anladık

Şu türkiyedeki topçulara bak oynanan futbola bak seviye yerlerde ikinci tur yapamıyoruz uefada. komedi bazı yorumlar ne futboldan ne futbolcudan anlıyor çoğu.

Geri
Üst Alt