Berkay Şahingöz
Kırmızı Üye
- 2 Ağustos 2019
- 1.410
- 652
- 608
real maçının üstünden yıllar geçti renktaş falcaoda 3 yıl önce neler yapıyodu cl de
Falcaonun M.citye attığı aşıttırma golünü izleyince aynı adam mı bu diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
real maçının üstünden yıllar geçti renktaş falcaoda 3 yıl önce neler yapıyodu cl de
Money talks, herife nekadar el altindan para verdilerse dogal olarak böyle konusacak, kemal sunalin filmi misali damarimi kesen sari lacivert kan akacak der. Bu herif kocaman bir kazik olacak, hazir oluyum diyene kadar zaten baya haftalar gecer birde tam fit olmadan maca cikarsa sakatlanirsa sasirmam. Bir iki mac sov yapar sonra kaybolur gider.Mesut transferine lafı yok, kaliteli futbolcu başarılı olur olmaz ayrı konu ama ben uçaktan iner inmez yaptığı konuşmaya takıldım. "Fenerbahçe benim rüyam" dedi. Böyle şeylere ne gerek var anlamıyorum. Galatasaray ile ilgili yaptığın açıklamalar belli, eşinin instagram paylaşımları belli, Premier Lig'de yıllarca oynamış Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası kazanmış adamsın Fenerbahçe, Galatasaray nasıl senin rüyan olabilir.
Bir de buna inanan var.. Drogba vs. geldiğinde çıkıp böyle açıklama yapsa "hadi abi işine bak, oyunun oyna" derdim.
Insallah başarılı olur ,
Basarili olması tüm diğer takımları etkiler ,
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cumhurbaşkanı yardımcısı bile tebrik mesajı attı. Bu Mesut'un politik tavrından ya da başka bir şeyler var.bu kadar pr'ı yapılıyorsa var bir iş. Muhtemelen akp hükümeti kendi tanıtımı için bol bol kullanacak kendisini. Yakında görürüz
Insallah başarılı olur ,
Basarili olması tüm diğer takımları etkiler ,
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyuncuyla dönmeyecek onların başarısızlığı ki yine yanlış kadro kurdular hemde çok çok yanlış takımı başı hocasiz en onemli sorunları bu aslında ama ayı ve belesoglu yönettiği için saman altı ediyorlar onların başarısızlığının dönmesi için bu tarz sağa sola saldıran el.altindan pislik çeviren kulübün borcunu dahada arttıracak fosil oyunculara yatırim yapan değil daha pragmatik birisi lazım şu anda yaptıkları şey aslında fener disindakilere saldırmak hakemler rakipler bunları sindirip başarılı olmak istiyorlar bu düşünceleri değişmediği sürece başarılı olmaları çok zor yalı çocuğu ise şu anda sadece soyadinin itibarını kurtarma derdinde öyle.boylw rezil olmadiFenerbahçe'nin şanssızlığı bir yerden sonra elbette dönecek, işler yoluna girecek. Ama bu transferle olmamasını umuyorum.
onların ki şanssızlık değil yaptıkları pisliklerin sonucunu görüyorlar sadeceFenerbahçe'nin şanssızlığı bir yerden sonra elbette dönecek, işler yoluna girecek. Ama bu transferle olmamasını umuyorum.
bu devran başlarına yıkılacak az kaldı