Mesut Özil Fenerbahçe'de

Mesut transferine lafı yok, kaliteli futbolcu başarılı olur olmaz ayrı konu ama ben uçaktan iner inmez yaptığı konuşmaya takıldım. "Fenerbahçe benim rüyam" dedi. Böyle şeylere ne gerek var anlamıyorum. Galatasaray ile ilgili yaptığın açıklamalar belli, eşinin instagram paylaşımları belli, Premier Lig'de yıllarca oynamış Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası kazanmış adamsın Fenerbahçe, Galatasaray nasıl senin rüyan olabilir.

Bir de buna inanan var.. Drogba vs. geldiğinde çıkıp böyle açıklama yapsa "hadi abi işine bak, oyunun oyna" derdim.

Antudaki ergenlerden daha fazla konuşuldu vay be demekki reus filan gelse neler olacak

Mesut asıl performansını gösterebilmek için etrafında kaliteli ve sürekli boş alanlara hareketlenecek oyunculara ihtiyaç duyan bir oyuncu. Sneijder gibi kendi başına şut tehditi olan profilde biri değil, adamın oyun stili genel olarak çevresindekileri beslemek üzerine kurulu. Zaten prime dönemi de dahil kariyerinin hiçbir zamanında takım savunmasına çok yardımcı olan biri de olmadı. Muhtemelen 3-5 maçta bir bir gol ve güzel bir asist istatistiğiyle oynar ve bu da taraftarın gözünü boyamak için yeterli olur. O da sakatlanmayıp oynarsa. Ve bu performansı halihazırda Pelkas'tan da almıyorlar mı mesela? O nedenle f/p oranı soru işareti bir transfer.

Yine de her şeye rağmen genel anlamda başarılı bir transfer mi? Evet. Fener'e sportif başarıdan ziyade PR konularında daha faydalı olur çünkü. Ayrıca böyle transferler yapmalarına da karşı değilim. Bu transferlerin tutması da tutmaması da bize yaraması gerekiyor. Tutarsa rekabet artacağından bizimkilerin de mecbur bir şeyler yapması gerekecek, tutmazsa da borç batağına iyice saplanacaklar.

Mesut transferine lafı yok, kaliteli futbolcu başarılı olur olmaz ayrı konu ama ben uçaktan iner inmez yaptığı konuşmaya takıldım. "Fenerbahçe benim rüyam" dedi. Böyle şeylere ne gerek var anlamıyorum. Galatasaray ile ilgili yaptığın açıklamalar belli, eşinin instagram paylaşımları belli, Premier Lig'de yıllarca oynamış Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası kazanmış adamsın Fenerbahçe, Galatasaray nasıl senin rüyan olabilir.

Bir de buna inanan var.. Drogba vs. geldiğinde çıkıp böyle açıklama yapsa "hadi abi işine bak, oyunun oyna" derdim.
Money talks, herife nekadar el altindan para verdilerse dogal olarak böyle konusacak, kemal sunalin filmi misali damarimi kesen sari lacivert kan akacak der. Bu herif kocaman bir kazik olacak, hazir oluyum diyene kadar zaten baya haftalar gecer birde tam fit olmadan maca cikarsa sakatlanirsa sasirmam. Bir iki mac sov yapar sonra kaybolur gider.

Insallah başarılı olur ,
Basarili olması tüm diğer takımları etkiler ,

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav he he! Başarılı olursa şikeciler bizi geçerler. Bizim gerimizde olduklarında neler yaptıkları ortadayken bizim önümüze geçtiklerinde ne yaparlar kim bilir. Maddi durumuz bunların gibi olsa ligden düşürmek için elinden geleni yaparlar.
Siz halen beyaz sayfa açma derdinde olun.

Fenerbahçe'nin şanssızlığı bir yerden sonra elbette dönecek, işler yoluna girecek. Ama bu transferle olmamasını umuyorum.

bu kadar pr'ı yapılıyorsa var bir iş. Muhtemelen akp hükümeti kendi tanıtımı için bol bol kullanacak kendisini. Yakında görürüz
Cumhurbaşkanı yardımcısı bile tebrik mesajı attı. Bu Mesut'un politik tavrından ya da başka bir şeyler var.

Akp’den nefret eden ama mesut transferine sevinen şikebahçe taratarı = kupasını isteyen ama akp’ye toz kondurmayan hamsi taraftarı.

Insallah başarılı olur ,
Basarili olması tüm diğer takımları etkiler ,

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de senin gibiydim. Özellikle Ali Koç başkan olduğunda burası Fenerbahçe forumu gibi övgüler dizdim, kavga dövüş artık yok sadece spor var dedim. Öyle olmadığı iki ay sonra ortaya çıktı.

Adam ağzından Galatasaray'ı düşürmüyor. Hakem hatalarına isyan ettiğimizde tüm kulüpleri ayarladı üzerimize oynadılar. Tabi sonra tüm o salak başkanlarin çoğu imzayı geçti. Neyse ki Allah adaleti bir şey varmış onu gördük bir sene dolmadan kendisi ağlamaya başladı.

Bunlardan fair play dostluk falan olmaz. Bu sene şampiyon olsunlar bak bakalım bize yönelik iğrenç açıklamalarını o zaman gör. Kompleksliler!

Fenerbahçe'nin şanssızlığı bir yerden sonra elbette dönecek, işler yoluna girecek. Ama bu transferle olmamasını umuyorum.
Oyuncuyla dönmeyecek onların başarısızlığı ki yine yanlış kadro kurdular hemde çok çok yanlış takımı başı hocasiz en onemli sorunları bu aslında ama ayı ve belesoglu yönettiği için saman altı ediyorlar onların başarısızlığının dönmesi için bu tarz sağa sola saldıran el.altindan pislik çeviren kulübün borcunu dahada arttıracak fosil oyunculara yatırim yapan değil daha pragmatik birisi lazım şu anda yaptıkları şey aslında fener disindakilere saldırmak hakemler rakipler bunları sindirip başarılı olmak istiyorlar bu düşünceleri değişmediği sürece başarılı olmaları çok zor yalı çocuğu ise şu anda sadece soyadinin itibarını kurtarma derdinde öyle.boylw rezil olmadi

1610977482590.webp

Cevap anahtarı gibi

Geri
Üst Alt