Mete Kalkavan, Hakemliği Bıraktı

Çarşı grubunun tribün lideri olur bundan sonra.

Mete hocayi kararli durusundan ötürü tebrik ediyorum.

Giden veya gönderilen hiçbir hakeme üzülmüyorum. Gelen gideni aratır mı aratır. Ama zaten bunlar da çakıyorlardı bize. en azından cezalarını bulmuş olsunlar.

Ben takip edemedim, niye durup dururken MHK operasyon çekti bu elemanlara? Durup dururken nedir dertleri? Üzüldüğüm tek bir hakem bile yok ama nedir bu olay?

Bu düzende hakemlikte yapılmaz. Ne kadar para kazanıyorlar değer mi bu işe. Birçoğu mesleği olan eğitimli insanlar zaten.
Fifa kokartın varsa ve Avrupa'da maça çıkıyorsan 7 sülalene yetecek para kazanırsın.
Ortalama 5000 Euro maç başı kazanıp Türkiye'de yaşamak ne güzel bir şey.
Gidiş geliş hepsi içinde 2 gün çalışıp 75 bin lira kazanmak.
Ayda 2 kere yap bir seneye kalmaz milyonersin.

Hayatımda bu kadar küfrettiğim başka bir hakem daha yok.

Yıllardır söverim her yerde söylerim bu herif her sezon korur kollar kargasını. Bunların her başı sıkıştığında direk bu herif atanırdi maçlarına. O kadar çok saçma pozisyonda aleyhimizde kararlar verir di ki sinirden dişlerim ağrırdi. Bu ligi temiz ve düzgün bir şekilde izlemek için para veriyorum her yıl. Verdiğim paralardan bu herif ve benzeri hakemlerin kursağına giden her bir kuruş haram zıkkım olsun inşallah. Screenshot_20220310_010948.jpg

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu: "Mete Kalkavan'ın bırakması bir karardır. Bizde grev yok, istifa edebilir, belli bir süre görev almak istemeyebilir. 6719 hakemimiz var. Aşağıda bekleyen çok genç arkadaşımız var. Yıllarca B-C klasmanında bekleyenler var. Alttan gelenler çok iyi, iddialıyım."

Geri
Üst Alt