Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sessiz olkonyasa su bırakmadınız eşe eşe
Mükemmel bir esinti var.Kapalı ve esintili hava, Bursa nasıl bilmem ama Ozi yine şikayet eder mi acep ?
konya ovasında kaç dönüm tarlan var ağamBu yağmurlar durmalı mahsullerimiz yok olcek
oralara girmekonya ovasında kaç dönüm tarlan var ağam
burda devrimci gibi takılıyor ama burjuvadır toprak agasıdır. babası buna güvenmedigi icin malları devretmiyor isyanı ona aslındakonya ovasında kaç dönüm tarlan var ağam
yav bu avatar ne murat onder sanıyorum her defasındaburda devrimci gibi takılıyor ama burjuvadır toprak agasıdır. babası buna güvenmedigi icin malları devretmiyor isyanı ona aslında
benim için şereftir @Murat Onderyav bu avatar ne murat onder sanıyorum her defasında
@Nedim V. Duran Recep'e bayilik verdim. Aslında dillendirmek istemiyor fazla.benim için şereftir @Murat Onder
Tasarruf ettik deriz.Bütün parayı da klimaya gömdün. Bir de o kadar fazla sıcak olmuyormuş. Sen bütün yaz kapalı klimanın karşısına geçip kapalı klimayı izleyerek çay içiyormuşsun.
?klima kullanan ılıktır
Bugün cuma enseni kapa.klima kullanan ılıktır