Metin Öztürk Açıklamalarda Bulundu: "Önümüzdeki 5 yıl harika geçecek"

Bu adama bir türlü inananasım gelmiyor.

Hamamcıoğlu da bundan beter gibi.

Çok kötü başkan adayları var, sonu hepten bok olacak.

yıllarca oyuncuların tepkisini çekmiş aral game'in CEO' su da öztürk'ün listesindeymiş demek. metin beye eksi bir puan daha yazalım lütfen
Aynen renktaş

Neymiş efendim Aral game Ceo'su listesindeymiş bak sen peh peh

Altı üstü dışarıdan oyun ithal ediyorlar lan

Görende oyun yazılım şirketi sanacak

Ayrıca kol gibide geçiriyorlar oyunculara

2 başkanımsı adaya bakıyorum da

Zor zamanlar bizi bekliyor gibi

Şu an geleceğimizi o kadar karanlık görüyorum ki biri çıkıp umut verse inanırım. Ama ona rağmen bu adam söyleyince pek inanasım gelmiyor niyeyse.

Metin Öztürk: "Luis Campos bizden herhangi bir ücret almadan harika futbolcular getirecekse hem Galatasaray hem de kendisi kazanacaksa niye çalışmayalım?"

Yahu açıklama yapıyorsunda sayın öztürk - onca sene şirket yönetiyorsun birde , arkasını doldur bu lafın. para almadan bu dünyada kimse hiç bir işe kendini vermez, aksine kazıklar seni kullanıp başka yerden çıkarır.

bunu diyeceksen maaş tarzı dğeil farklı bize uyan formül de bir şey de. ücret almadanmış mış..

torrentin tazminatsız istifasına şampanya lafı gibi olmuş bu.

Aynen ücret almadan harika futbolcular getirecek. Bu adam deli taklidi mi yapmaya çalışıyor.
galatasarayın en efsane ismine söylesen o bile beleşe iş yapmaz. öztürk her kurduğu cümlede başkanlıktan bir adım daha uzaklaşıyor. eşref en azından fazla konuşmuyor ki konuşsa büyük ihtimal o da fena saçmalayacak

galatasarayın en efsane ismine söylesen o bile beleşe iş yapmaz. öztürk her kurduğu cümlede başkanlıktan bir adım daha uzaklaşıyor. eşref en azından fazla konuşmuyor ki konuşsa büyük ihtimal o da fena saçmalayacak
Tarihimizin en muthis efsanesi bir numaramız cok sevdiği Galatasarayda çalışmak icin 4m euro + ...... alıyordu.

Adam o oyuncularıda getirecekse sana ne gerek var Metin bey. Hem başkan hem TD olsun bunu yapan zaten..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Luis campos yerine nazifoğlunu düşünen başkan adayı bizden uzak olsun
Nazifoglu denen uğursuzun olduğu yönetim seçilemez nokta

Burak Elmas vakasından sonra, bu tip vaatler bana hiç inandırıcı gelmiyor artık.

Bu kadroya küçük rütuşlar dedi okumayı ve desteklemeyi bırakdım..

Bunlardan hiçbir halt olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Al bunu vur Esref'e don Esref'e vur buna.. Sonuc ? Yine bize husran yine bize sinir stress..

Geri
Üst Alt