Metin Öztürk: “Torrent istifa ederse şampanyayla kutlarız”

Wallahi Terim olmadiği dönemlerde CL ne olduğunu unuttum...
4 senedir Torrent ağzımıza sıçtı renkdas haklısın😂 Terim gelsede CL görsek bı. Doldurdu takıma Belmas ve Torrent gereksizleri, şimdide çekip gidecekler.

ya hiç kimseyle anlaşamazsan bu adamla yola devam etmek zorunda kalırsan zarara uğramamak için "Şampanyayla kutlarız" lafını sana yedirirler...

Bu tarz konuşma nedir - sen misin başkan adayı şimdi. sanki cepte kazandıda lafını yapıyor yok bayrakları hazırlayın şampanyalar.

"Saaliniza Senor" derse yarın öbür gün Torrent?
Hiç kimseyle anlaşamayıp Torrent'e kalmak nedir yahu? Torrent giderse teknik direktör mü yok Galatasaray'a?! Bir de zarara uğramamak için yapacak bunu değil mi? :D :D Zarara uğramamak için tüm sezonu yakıp daha büyü kzarara girelim diyorsun yani. Okey o zaman.

Kıçı kırık lig maçlarıyla

ŞL maçları kıyaslayıp ortalama muhabbeti döndürmek iyimiş.

Torrent'i övmek için bu kadar kendinizi yırtmayın.

Bir de twitter ergenleri paylaşılıp onların arkasına sığınılıyor, komedi.

Her şeyi geçtim konuda FT diyen yoktu neredeyse galiba, ne alakaysa artık.

Daha Baskan secilmeden hocayi kovacam demek de ne bilem. B Plani neymis? Yerine kimi getirecekmis bari onu da soyle cok planli projeli geliyormus ya.
Okan Buruk (Bülent Korkmaz)'un 3 yıllık sözleşmeyle yuvaya döndüğü imza töreninde konuşan Metin Öztürk "Birçok yabancı hoca ile görüştük. Bazıları bizim bütçemizi aşan taleplerde bulundu bazıları ise bu sezon dinlenmek istediklerini belirttiler. Galatasaray'ı kurtaracak isimler her zaman Galatasaray'ın içinden çıkmıştır. Okan (Bülent) bizim evladımızdır bizi birçok başarıya ulaştırmış ekibin içinde yer almış onlara liderlik etmiş bir isimdir. İnanıyorum ki bu sözleşme 3 yıllık görünse de ömürlük olacaktır." dedi.

Futbol bir günde sonuç alınacak bir oyun olmadığı için Torrent'e su an için başarılı ya da başarısız diyemiyorum. Bu arada 4 senelik hoca Fatih Terim son 15 maçta iki galibiyet aldığı yerde Torrent başarılı diyebiliriz.
Hangi 15 maçta 2 galibiyet aldığını yazar mısın bir

Merak ettim bunu yine birisi uydurdu peşinden mi gidiyorsunuz yoksa gerçekten böyle bir şey var mı

Zira ben böyle bir seri göremedim.

Doğru demiş mbp 1.00 olan ve rize ve göztepe gibi küme düşme adaylarını bile zar zor yenen bir takımın td sine başka ne denecek. Biz çağırana kadar ispanyada evinde boş boş oturan adama bile fesih tazminatı verdiysekte büyük rezillik cidden adam tazminat olmasa evinde oturmaya devam edecek gelmeyecek sanki..

Daha seçilmeden niye böyle bi açıklama yaparsın ki? Hele bi seçil sonra naparsan yap.

Merak ettim bunu yine birisi uydurdu peşinden mi gidiyorsunuz yoksa gerçekten böyle bir şey var mı

15 maçı abartı olup uydurulmuş reis en son total olarak 8 yada 9 maçta 1 galibiyeti vardı sonra da gitti zaten.

Özür dilerim 16'ymış.

Screenshot_2022-03-31-08-52-49-653_com.kokteyl.sahadan.webp

Nerde 16 maç yav saysana 16 maçı

Torrent'in maçlarını da mı ekliyorsunuz napıyorsunuz

Fatih Terim'in son 11 maçında 2 galibiyet aldık 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet var 11 maçta 10 puan toplamışız.

En son Giresun'a yenildikten sonra Torrent geldi. Torrent geldikten sonra ligde oynadığımız 10 maçta ise 3 galibiyet almışız, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 11 puan toplamışız.

Fatih Terim 11 maç 10 puan, Torrent 10 maç 11 puan, ha Ali Veli ha Veli Ali değişen bir şey yok yani iki rezil rüsva berbat iğrenç performans.

Fatih Terim'i gönderip Torrent seçiminde yanlış yaptık yani Fatih Terim'den daha beterini bulup getirdik Burak Elmas ve Işıtmayan Gün sayesinde. Okan Buruk ya da daha tecrübeli, kariyerli, büyük takım havası solumuş bir teknik direktör getirmeliydik. Anadolu takımlarından Adana ve Alanya'nın bile teknik direktör tercihleri bizim takımdan daha iyiydi Torrent denen çaycı herif ne Farioli'nin ne de Montella'nın eline su dökebilir. Tüm kariyeri Guardiola'nın yardımcısı olarak geçmiş bir teknik direktör ne başarısı varmış ki madem o kadar iyi bir teknik direktör neden o zaman İspanya'da bir takım teknik direktörlüğe getirmemiş kendini kaç küsür yıldır işsiz ve boşta evinde oturan adamı getirdiler. Ulan bizim eski Tudor, Rikerink, Skibbe falan bile bu Torrent'den daha iyiydi.

Son düzenleme:
Yazık kulübe kimler aday oluyor gördükçe üzülüyorum. Barca'yı elesek şimdi bambaşka şeyler olacaktı. Bütün suçlu Torrent oldu. Bu takımı kuranın, küme düşme potasına sokanın, Gedson'u almayanın, Beka Beka'ya dönüp bakmayanın, hakemlerle maçlarımızı doğrayanların suçu yok bütün suçlu Torrent.

Niye? Terim'in yerine geldi diye. Sanki adamın bunda bir suçu var. Sanki bu takımı o kurdu. Adam Pulgar'ı değil Gedson'u istemiş almamışsınız. Takımı toparlamak için gece gündüz çalışıyor, daha İstanbul'u görmemiş adama kafayı taktınız. İddia ediyorum o Gedson alınsaydı Barca'yı eleyebilirdik, orta sahamız olmadan, topu ayağımızda 3 saniye tutamadan adamlara direnç gösterdik be. Ne Terim aşkıymış bu kardeşim insanı Terim'den soğuttunuz adamın onca hatasını görmezden gelerek, sonsuz kredi tanıyarak koca kulübü tek bir kişiye mahkum ettiniz. İnanamıyorum olan bitene.

Öyle oldu. Sonra 11 diye düzelttim.
Sana yakıştıramadım yalanın peşinden gitmişsin. En yapmaması gereken kişi sensin bunu halbuki. Ülke de tam olarak bu sebepten bu durumda, birisi yalan atıyor diğeri peşinden gidiyor, sorgulayan yok. Biri sorgulayınca da zaten yalan benimsenmiş oluyor.

Bahsettiğin seride FB-Malatya-Altay hattında net 9 puanımızın çalındığını da eklemiş olayım zira kopuş da orada başladı.

Neyse bu konuyu da FTye döndürüp Torrent'in sıçışla başlamasının üstünü örtmeye çalışanlar da muradına ermiştir.

Fatih Terim'in de Torrent'in de savunulacak bir yanı yok. Ama onlardan da öte tüm suç Burak Elmas'ındı. Balık baştan kokar misali Fatih Terim'i gönderdiğimizde değil Jose Morinho, Zinedi Zidane'yi bile getirseydik bu takımda bu yangın ortamında bu yönetimle başarılı olması imkansızdı. Tüm takımın ayarlarıyla oynamıştı Burak Elmas denen zat. Camiayı bölüp birbirine düşürmüştü. Onu da gönderdik. Bakalım yeni gelecek başkan takımı toparlamayı başarabilecek mi? Eğer tek bir çatı altında toplanmayı, kavga gürültü etmeden anlaşmayı, kenetlenmeyi başarabilirsek tabii ki takım da başarılı olacaktır. Yok yine her kafadan ayrı bir ses çıkacaksa, Terimci'ler bir taraftan, Ultra aslan ayrı kafadan saz çalacaksa, Liseliler ve bilmem neciler diye ayrışmalar devam edecekse geçmiş olsun, bu takım belki bu sene küme düşmez ama seneye en büyük küme düşme adayı konumuna gelir.

Sana yakıştıramadım yalanın peşinden gitmişsin. En yapmaması gereken kişi sensin bunu halbuki. Ülke de tam olarak bu sebepten bu durumda, birisi yalan atıyor diğeri peşinden gidiyor, sorgulayan yok. Biri sorgulayınca da zaten yalan benimsenmiş oluyor.

Bahsettiğin seride FB-Malatya-Altay hattında net 9 puanımızın çalındığını da eklemiş olayım zira kopuş da orada başladı.

Neyse bu konuyu da FTye döndürüp Torrent'in sıçışla başlamasının üstünü örtmeye çalışanlar da muradına ermiştir.
Art niye olmadan bir dalginlikla yazılmış bir şey. Benim amacım terim'e sallamak değil.
Ben iki gündür Torrent'i eleştirip Terim'i savunanlara karşı bir yorumda yapıyorum. İkisi de başarısız ama kim neden başarısız bu yoruma açık işte.

Geri
Üst Alt