Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.915
- 102.079
- 5.238
Buzlu badem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 senedir Torrent ağzımıza sıçtı renkdas haklısınWallahi Terim olmadiği dönemlerde CL ne olduğunu unuttum...
Hiç kimseyle anlaşamayıp Torrent'e kalmak nedir yahu? Torrent giderse teknik direktör mü yok Galatasaray'a?! Bir de zarara uğramamak için yapacak bunu değil mi?ya hiç kimseyle anlaşamazsan bu adamla yola devam etmek zorunda kalırsan zarara uğramamak için "Şampanyayla kutlarız" lafını sana yedirirler...
Bu tarz konuşma nedir - sen misin başkan adayı şimdi. sanki cepte kazandıda lafını yapıyor yok bayrakları hazırlayın şampanyalar.
"Saaliniza Senor" derse yarın öbür gün Torrent?
Okan Buruk (Bülent Korkmaz)'un 3 yıllık sözleşmeyle yuvaya döndüğü imza töreninde konuşan Metin Öztürk "Birçok yabancı hoca ile görüştük. Bazıları bizim bütçemizi aşan taleplerde bulundu bazıları ise bu sezon dinlenmek istediklerini belirttiler. Galatasaray'ı kurtaracak isimler her zaman Galatasaray'ın içinden çıkmıştır. Okan (Bülent) bizim evladımızdır bizi birçok başarıya ulaştırmış ekibin içinde yer almış onlara liderlik etmiş bir isimdir. İnanıyorum ki bu sözleşme 3 yıllık görünse de ömürlük olacaktır." dedi.Daha Baskan secilmeden hocayi kovacam demek de ne bilem. B Plani neymis? Yerine kimi getirecekmis bari onu da soyle cok planli projeli geliyormus ya.
Hangi 15 maçta 2 galibiyet aldığını yazar mısın birFutbol bir günde sonuç alınacak bir oyun olmadığı için Torrent'e su an için başarılı ya da başarısız diyemiyorum. Bu arada 4 senelik hoca Fatih Terim son 15 maçta iki galibiyet aldığı yerde Torrent başarılı diyebiliriz.
15 maçı abartı olup uydurulmuş reis en son total olarak 8 yada 9 maçta 1 galibiyeti vardı sonra da gitti zaten.Hangi 15 maçta 2 galibiyet aldığını yazar mısın bir
Merak ettim bunu yine birisi uydurdu peşinden mi gidiyorsunuz yoksa gerçekten böyle bir şey var mı
Zira ben böyle bir seri göremedim.
Özür dilerim 16'ymış.Hangi 15 maçta 2 galibiyet aldığını yazar mısın bir
Merak ettim bunu yine birisi uydurdu peşinden mi gidiyorsunuz yoksa gerçekten böyle bir şey var mı
Zira ben böyle bir seri göremedim.
Giresundan sonra gitti zaten oda 9 ediyor torrenti de terime eklemişsin hataydan itibaren torrent başlıyor.
Haklısın. Ama 11 ediyor. Bu da az değil.Giresundan sonra gitti zaten oda 9 ediyor torrenti de terime eklemişsin hataydan itibaren torrent başlıyor.
Nerde 16 maç yav saysana 16 maçı
9 diye biliyorum en son 31 ekimde gazinantepi yenmiştik terimle. Ama ha 11 ha 9 az değil zaten o yüzden de gitti.Haklısın. Ama 11 ediyor. Bu da az değil.
Öyle oldu. Sonra 11 diye düzelttim.Nerde 16 maç yav saysana 16 maçı
Torrent'in maçlarını da mı ekliyorsunuz napıyorsunuz
Nerde 16 maç yav saysana 16 maçı
Torrent'in maçlarını da mı ekliyorsunuz napıyorsunuz
Sana yakıştıramadım yalanın peşinden gitmişsin. En yapmaması gereken kişi sensin bunu halbuki. Ülke de tam olarak bu sebepten bu durumda, birisi yalan atıyor diğeri peşinden gidiyor, sorgulayan yok. Biri sorgulayınca da zaten yalan benimsenmiş oluyor.Öyle oldu. Sonra 11 diye düzelttim.
Art niye olmadan bir dalginlikla yazılmış bir şey. Benim amacım terim'e sallamak değil.Sana yakıştıramadım yalanın peşinden gitmişsin. En yapmaması gereken kişi sensin bunu halbuki. Ülke de tam olarak bu sebepten bu durumda, birisi yalan atıyor diğeri peşinden gidiyor, sorgulayan yok. Biri sorgulayınca da zaten yalan benimsenmiş oluyor.
Bahsettiğin seride FB-Malatya-Altay hattında net 9 puanımızın çalındığını da eklemiş olayım zira kopuş da orada başladı.
Neyse bu konuyu da FTye döndürüp Torrent'in sıçışla başlamasının üstünü örtmeye çalışanlar da muradına ermiştir.