Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
Evet renktaş, süper lig için.![]()
Wallahi Terim olmadiği dönemlerde CL ne olduğunu unuttum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet renktaş, süper lig için.![]()
Ortalama hmmm
Ortalama hmmm
Konu senin yazdığın ortalama değil. Bu Mancini döneminde de vardı, bu dönemde de var. Senin yazdığın ortalama sonrası yapılan yorumlarda, başka konularda da olduğu gibi diğer hocaların başarısız yanları üzerinden Terim kıyaslamaları ile Terimi süper başarılı gösterme algıları. Bunu yapanlar zaten belli kişiler ve sürekli dikkat çekiyorlar. Hadi Mancini öncesi döneminde başarılıydı ama bu döneminde özellikle son 2,5 senesinde olan durum ortadayken istatistikler üzerinden ne muhabbet dönerse dönsün gerçek değişmez.Ortalamayı ben yazdığım için üstüme alındım. Piste çıktım. Son kez cevap veriyorum.
Konu Terim değil, Torrent ve Galatasaray. Benim böyle bir derdim yok, Terim İstifa, görevden alın mesajlarımda duruyordur.
İkinci olarak yerel lig ile CL kıyasını anlayamadım. Mesele zaten 50 maça çıkmak.
3. olarak CL gruplarında 6 puan ortalama kabul etmesen de gayet yüksek bir veri. 10 puanla gruptan çıkıyoruz -Mancini 7 puanla çıktı-, özellikle takım İngilizlerin tabiriyle farmer league’e aitse. Son 20 maçta 1-2 galibiyet olan bir verimiz vardı, o daha doğru. O nedenle de kovuldu zaten. Torrent’e karşı Terim’e dilediğimin aynısını dilemek suç herhalde.
Terim nasıl kötü futbol oynatıp, puan ortalaması düşükken İSTİFA dediysem, yerine Torrent geldi diye başarız birisine pembe gözlükle bakıp iyi demeyeceğim tabii ki. Ortadaki kötü oyun ve verilerle konuşacağım. Sene sonu yapılması gereken açıktır. İspanyol olunca kıymetli oluyor sanırım.
Saygılar
Bullshit
yapılan algıya göre ft başarılıyken yollanmış gibiKonu senin yazdığın ortalama değil. Bu Mancini döneminde de vardı, bu dönemde de var. Senin yazdığın ortalama sonrası yapılan yorumlarda, başka konularda da olduğu gibi diğer hocaların başarısız yanları üzerinden Terim kıyaslamaları ile Terimi süper başarılı gösterme algıları. Bunu yapanlar zaten belli kişiler ve sürekli dikkat çekiyorlar. Hadi Mancini öncesi döneminde başarılıydı ama bu döneminde özellikle son 2,5 senesinde olan durum ortadayken istatistikler üzerinden ne muhabbet dönerse dönsün gerçek değişmez.
Saygılar bizden.
Millete surekli uslup uyarisi falan yapan cocugun mesajlara bak baya iyi yapuhahah rezillik ya
cok kotu bi td bu ft
gs olmasa suan adanada kebap satıyordu buyuk ıhtımalle
ft hocanın floryadaki buz kovasını sana verelım ıstersen yanıga iyi gelirMillete surekli uslup uyarisi falan yapan cocugun mesajlara bak baya iyi ya![]()
ft hocanın floryadaki buz kovasını sana verelım ıstersen yanıga iyi gelir