Metin Öztürk: “Torrent istifa ederse şampanyayla kutlarız”

Öyle mantık olmaz, o zaman sezon sonu gelseydi.

Adam mevcuttaki puan ortalamasının dahi gerisinde kalmış. Sezon sonuna kadar maks fayda verecek birisi gelmeliydi.
ismaille cıktıgı maclarda var amirim bunlarda pena gelene kadar zaten follos oldu kale

herifin sırf 2 macını ömer bayram 1 macı berkan 1 macı taylan verdi 2 macını ismail tek başına verdi bi macta orta saha full cezalıydı ordan gittik bi macta mohamed falan yoktu
2. barca macında feguli olsa barcelonayı elemiştik
tarihi gs hamamına davet edelim

Ortalama 1 puan nedir yav
Ismail denen Güruh sağ olsun...adam gelir gelmez 7 günde 3 maça çıktı ve birde hazırlık maçı...hepsinde Ismail Çipe denen kazma kaledeydi...ve Trabzon maçıda Fatih kaledeydi...bu ikiliyi insan düşmanına istemez...ve bizi bunlara layık gören Eleman için kıçını yırtan var....düşünün Barca maçında Ismail kaledeydi...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sampiyonluk hesaplari yapacakken sezon ortasinda hedeflerden koptuk. Kac mac üst üste hakem hatasi oldu ve bu torrent geldikten sonra devam etti, hatta son oynadigimiz macta bile vardi. Camianin bölünmüslügü. Bu ortam varken dünyanin en iyi hocasi gelse basarili olamaz.

Kotü oynuyoruz diyenler icin. Bu gecen sezon icinde gecerli, yinede sonuna kadar yarisin icindeydik. Hakem hatalari gecen sezon da belirleyici oldu ama bu sezon artik iyice zirve yaptilar. Dedigim gibi, bu ortamda en iyi hoca basarsiz olur.

adamın takımı hangi koşullarda aldıgı belli sezon başında gelmiş gibi ortalama puan felan hesaplamak komik
Renktaş sahada oyun olsa paylaşmazsın falan ama bu yoksa gayet normal bir durum. Ayrıca sadece ortalama ile değil, eğrisel baktığımızda da bir yükseliş yok. Göztepe-Rize galibiyetlerini+Çipe'li dönemi çıkardığımızda 1 puanda gezmişiz. Rize-Göztepe maçları da sene başında olsak 0 puan net. O penaltıları hayatta vermezlerdi.

Bir de şunu anlamıyorum. Bu zamana kadar Lucescu ve 2014 Terim - kimine göre gönderilmeliydi- dışında neden gönderdik dediğin bir TD var mı? Gönderdiğimiz TD'lerin gittiği takımları izleyip ah dediğin biri var mı ya da. Benim neden daha önce göndermedik dediğim çok td var. Sene sonuna kadar göndermemeliyiz bu arada ama seneye kendi takımıyla uçuracak demenin altı boş.

Renktaş sahada oyun olsa paylaşmazsın falan ama bu yoksa gayet normal bir durum. Ayrıca sadece ortalama ile değil, eğrisel baktığımızda da bir yükseliş yok. Göztepe-Rize galibiyetlerini+Çipe'li dönemi çıkardığımızda 1 puanda gezmişiz. Rize-Göztepe maçları da sene başında olsak 0 puan net. O penaltıları hayatta vermezlerdi.

Bir de şunu anlamıyorum. Bu zamana kadar Lucescu ve 2014 Terim - kimine göre gönderilmeliydi- dışında neden gönderdik dediğin bir TD var mı? Gönderdiğimiz TD'lerin gittiği takımları izleyip ah dediğin biri var mı ya da. Benim neden daha önce göndermedik dediğim çok td var. Sene sonuna kadar göndermemeliyiz bu arada ama seneye kendi takımıyla uçuracak demenin altı boş.
tudoru neden gonderdık

Futbol bir günde sonuç alınacak bir oyun olmadığı için Torrent'e su an için başarılı ya da başarısız diyemiyorum. Bu arada 4 senelik hoca Fatih Terim son 15 maçta iki galibiyet aldığı yerde Torrent başarılı diyebiliriz.

Yok yavv ? Fatih Terim de başarısızdı maç başı iki gol yiyen Torrent’in takımı da. Ekol olarak uyumsuz olacağını , büyük takım tecrübesi olmadığını ta baştan söyledik, sağ olsun kendisi de kanıtladı bunu. Zararın neresinden dönersen kârdır , bu romantik klişelerle dönmüyor dünya o sebeple hikaye anlatma. Fatih Terim örneği vererek ancak buradaki kadrolu FT düşmanı cahillerden like alırsın zira olumsuz bir durumu başka olumsuz bir durumla olumlayamazsın. Sanki biz FT övdük burada , dandik algı yaratma çabalarını kendine sakla.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tudoru neden gonderdık
Orada Terim şampiyon yaptı renktaş. Düşündüm onu ama yerine gelen td Tudor'un yakaladığı ortalamadan fazla yapıp şampiyon yapıyor. Tudor'un ortalamasında o senenin şampiyonu Kocaman'lı fener oluyor. Tudor da bu sene başarılı oldu. 5 sene tecrübe farkı. Hajduk ve Udinese'den nasıl kovulduğunu unutuyor millet.

Edit: Bu arada belki 2005 Hagi sayılabilir ama daha sonra yerine gelen isim Gerets.

Bu adami ya cok severler ya da tiye alirlar gibi.ortasi yok

İşte istediğimiz kaos, ben bu Torrent'e hiç ısınamadım. Adana'nın Montella'sı, Alanya'ın Farioli'si bile bundan 10 kat daha iyidir.

Bize kin gutmeyen makul bir tff ve mhk ile eski gunlerimize döneriz. Mevcut konjonktürde sportif basari zor gözüküyor

Torrenti beğenenler var ilginç vakalarla karşılaşıyoruz bizim şamara dönmemiz bazılarının hoşuna gidiyor galiba

Orada Terim şampiyon yaptı renktaş. Düşündüm onu ama yerine gelen td Tudor'un yakaladığı ortalamadan fazla yapıp şampiyon yapıyor. Tudor'un ortalamasında o senenin şampiyonu Kocaman'lı fener oluyor. Tudor da bu sene başarılı oldu. 5 sene tecrübe farkı. Hajduk ve Udinese'den nasıl kovulduğunu unutuyor millet.

Edit: Bu arada belki 2005 Hagi sayılabilir ama daha sonra yerine gelen isim Gerets.
Sezon sezon bakarsak Tudor göreve başladıktan sonra Riekerink'ten daha düşük bir puan ortalaması tutturmuştu. Sonraki sezon ise yerine gelen FT ondan yüksek ort tutturmuştu yine. Yenilen gol sayisinda falan baya uçurum vardı Ft ile hatta.

Not: Baya önce istatistikleri çıkarıp kendim bakmıştım atılan/yenilen gol puan ort vs şeklinde. Ama şu an tekrar bakmadım dolayısıyla yamuluyor olabilirim, söylediklerim teyide muhtaçtır.

torrentin tazminati var mi lan cidden?

yuh adi sani duyulmamis herife tazminat hakki mi verdik

Ben de Hakan Çalhanoğlu'nu getirirseniz şampanyayla kutlama yapacağım Metin bey

Geri
Üst Alt