Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.910
- 102.072
- 5.238
Kaldı ki her türlü bu adamla devam edeceksin sene sonuna kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gündüz Kılıç hatalı di mi yavOrtalama 1 puan ile başarısızlığı ortada.
Tarihimizdeki TD'lerin en düşükten yükseğe ppg sıralamasına baktım şimdi.. 10 maç üstüne çıkan en düşük ortalamalı teknik direktör..
Ekli dosyayı görüntüle 154869
Bu arada en başarılısı 6 maç 2,67 ortalama ile Cevat Hoca
Veri olarak sadece Avrupa maçları eklenmiş. 2500 küsür günde 21 maç gözüküyor o yüzden. Yerel turnuvalar dahil değil.Gündüz Kılıç hatalı di mi yav
Dalga mı geçiyorsunuz ciddi misiniz, ona göre cevap verelim.Torrent'in ne başarısızlığı var?
Futbol bir günde sonuç alınacak bir oyun olmadığı için Torrent'e su an için başarılı ya da başarısız diyemiyorum. Bu arada 4 senelik hoca Fatih Terim son 15 maçta iki galibiyet aldığı yerde Torrent başarılı diyebiliriz.Dalga mı geçiyorsunuz ciddi misiniz, ona göre cevap verelim.
Mod duzenleme getirmis okunuyodu ben paylastigimda ahb@Melih Sönmez konu metni beyaz dostum göremiyorum![]()
Aga nasıl bir haber paylaştıysan bir şey düzeltiyoruz başka bir şey bozuluyor. Ne ara beyaz oldu anlamadımMod duzenleme getirmis okunuyodu ben paylastigimda ahb
Öyle mantık olmaz, o zaman sezon sonu gelseydi.adamın takımı hangi koşullarda aldıgı belli sezon başında gelmiş gibi ortalama puan felan hesaplamak komik