GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne oluyor ne bitiyor her seferinde şike olayları dahil bu hakemler hep aradan siyriliyoor nedense,
Bir kere maç 2.2 olunca fbnin eli ayağı osurugu kesildi korkudan , maçı Ts çok yüksek ihtimalle kazanacaktı, ama hakem gözünün önündeki faulü vermeyerek asıl olayların başrolü oldu , hakemin kastı bikere zaten tribünleri delirtti zaten , hakem işini yapmış olsaydı en az berabere bitecekti ve hiçbir olay olmayacaktı, demek istediğim, hakem bir tık daha suçludur sahaya inen taraftardanda hatta osayiden bile

Zeki adamin hali baska. Sair burada diyor ki; "sampiyon mu oldun yaaappprraaammm daaa seviniyorsun boylesine bir ortamda ?"

Adli soruşturmada profesyonellerin de adı geçiyor.

Detay sormayın :)
Kanun koruyucu olarak normalde senin demen lazım iş çıkmaz bundan diye ama emin konusuyorsun Cihangir. Umarım dediğin gibi olur, normal şartlarda benim bildiğim zengin adam öldürse ABD'ye bileti alınıyor. O kadar umitsizim

Kanun koruyucu olarak normalde senin demen lazım iş çıkmaz bundan diye ama emin konusuyorsun Cihangir. Umarım dediğin gibi olur, normal şartlarda benim bildiğim zengin adam öldürse ABD'ye bileti alınıyor. O kadar umitsizim
Hocam taraflardan birisi direkt siyasi konjonktürun takımı olduğu için yargiya baskı çok fazla.

O yüzden eminim , ceza alacaklar.

Hocam taraflardan birisi direkt siyasi konjonktürun takımı olduğu için yargiya baskı çok fazla.

Umarım dediğin gibi olur. Açıkçası öznesi fener diye demiyorum bunu, Halil Umut meleri sevmem ama Ankaragücü başkanı yumruk attığında ankaragücüne en ağır cezanın verilmesini istemiştim, keza burada da hem Trabzon'a saha olaylarindan dolayı, hemde o serfz topculara adlı ve sportif cezanın en agirinin verilmesini isterim. Temennide kalacak gibi. Bugün gorucez zaten hangi maddelerden sevk edildiklerini. Hepsini Max 45. maddeden sevk ederler, 1-3 maç ceza verip tahrik var vs diye 1 maç ceza verirler. Fenerlilerde ortalığı yangın yerine çevirir artık nasıl 1 maç ceza verdiniz diye. Normalde osterwolde denilen herifin 1 sene müsabakalardan men alması lazım osayi ile beraber.

Tam tersine tepeden hakkınızı aramayın baskısı yapılıyor trabzon’a başkanları da buna müsait bir herif

MADDE 44 – SALDIRI
(1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması
halinde;
(a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası

MADDE 45 – KAVGA
Bir kavgaya karışan ve fiilleri daha ağır bir cezayı gerektirmeyen
(a) Futbolculara 3 ila 5 müsabakadan men cezası

MADDE 12 – HAKSIZ TAHRİK
(1) Fiilin haksız tahrik sonucu işlenmesi halinde cezada indirim yapılır.
(2) Disiplin Kurulu, haksız tahrikin derecesini dikkate alarak, verilecek cezayı üçte birine
kadar indirebilir.

En alt limitten cezalar verilir oda 5-6 maç.

Haksız tahrik indirimiyle 2 maça indirirler işte. Sonra yazılı kuralı uyguladık derler
Bu şekilde karar alan disiplin kurulu olursa Trabzonspor’un direk şahsi dava açması lazım bu şahıslara kanunu uygalamadıkları görevlerini kötüye kullandığına dair dava açacaksın

Burada konunun muhattabı sıradan bir Anadolu takımı olsaydı, atıyorum şu olaylar Kayseri'de, Kayserispor - Fenerbahçe maçında yaşansaydı, rakip baskı ile sindirilir, bir şekilde orta yol bulunurdu.

Ama burada sert kayaya çarptı fb. yukarıdan nasıl bir baskı gelir bilemeyeceğim ama ts camiası ne masa başında ne de saha içinde bu işi kolay kolay kapatmaz gibi geliyor bana.

fb hakem yardımı ile 3 puanını aldı ama çok daha fazlasını kaybetti bence.

PFDK sevk günü

Sevkleri açıkla TFF.

süper kupa maçında sahada olurlar mı?

sabah tv haberlerine baktıgımda yine inanılmaz algı var fener magdur oyunculara ceza veremezler meşru müdafada canlarını korudular filan diyorlar
özellikle hurriyet grubu hacıyla röportaj bile yapmıs
yani ceza ihtimali cok az bana göre dünkü blöften sonra

TFF gerekli cezaları vermezse ts-fb arasındaki mevzular geri dönülemez noktaya gelir. 2011 de şike yapıp küme düşürülmedi fb üstüne trabzonun hakkı yenildi ve kupası verilmedi. peki bütün bunlar türk sporunu nereye götürür? o yüzden fb de ts de gerekli cezaları almalı ve bu konu en azından iki takım için düşmanlık meselesinden çıkarılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt