Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.684
- 6.992
- 1.248
Renktas sen tam olarak ne is yapiyorsun?Adli soruşturmada profesyonellerin de adı geçiyor.
Detay sormayın![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas sen tam olarak ne is yapiyorsun?Adli soruşturmada profesyonellerin de adı geçiyor.
Detay sormayın![]()
New York Polis Kompartmaninda calisiyorRenktas sen tam olarak ne is yapiyorsun?
Kanun koruyucu olarak normalde senin demen lazım iş çıkmaz bundan diye ama emin konusuyorsun Cihangir. Umarım dediğin gibi olur, normal şartlarda benim bildiğim zengin adam öldürse ABD'ye bileti alınıyor. O kadar umitsizimAdli soruşturmada profesyonellerin de adı geçiyor.
Detay sormayın![]()
Hocam taraflardan birisi direkt siyasi konjonktürun takımı olduğu için yargiya baskı çok fazla.Kanun koruyucu olarak normalde senin demen lazım iş çıkmaz bundan diye ama emin konusuyorsun Cihangir. Umarım dediğin gibi olur, normal şartlarda benim bildiğim zengin adam öldürse ABD'ye bileti alınıyor. O kadar umitsizim
Umarım dediğin gibi olur. Açıkçası öznesi fener diye demiyorum bunu, Halil Umut meleri sevmem ama Ankaragücü başkanı yumruk attığında ankaragücüne en ağır cezanın verilmesini istemiştim, keza burada da hem Trabzon'a saha olaylarindan dolayı, hemde o serfz topculara adlı ve sportif cezanın en agirinin verilmesini isterim. Temennide kalacak gibi. Bugün gorucez zaten hangi maddelerden sevk edildiklerini. Hepsini Max 45. maddeden sevk ederler, 1-3 maç ceza verip tahrik var vs diye 1 maç ceza verirler. Fenerlilerde ortalığı yangın yerine çevirir artık nasıl 1 maç ceza verdiniz diye. Normalde osterwolde denilen herifin 1 sene müsabakalardan men alması lazım osayi ile beraber.Hocam taraflardan birisi direkt siyasi konjonktürun takımı olduğu için yargiya baskı çok fazla.
O yüzden eminim , ceza alacaklar.
Tam tersine tepeden hakkınızı aramayın baskısı yapılıyor trabzon’a başkanları da buna müsait bir herifHocam taraflardan birisi direkt siyasi konjonktürun takımı olduğu için yargiya baskı çok fazla.
O yüzden eminim , ceza alacaklar.
Bu şekilde karar alan disiplin kurulu olursa Trabzonspor’un direk şahsi dava açması lazım bu şahıslara kanunu uygalamadıkları görevlerini kötüye kullandığına dair dava açacaksınMADDE 44 – SALDIRI
(1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması
halinde;
(a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası
MADDE 45 – KAVGA
Bir kavgaya karışan ve fiilleri daha ağır bir cezayı gerektirmeyen
(a) Futbolculara 3 ila 5 müsabakadan men cezası
MADDE 12 – HAKSIZ TAHRİK
(1) Fiilin haksız tahrik sonucu işlenmesi halinde cezada indirim yapılır.
(2) Disiplin Kurulu, haksız tahrikin derecesini dikkate alarak, verilecek cezayı üçte birine
kadar indirebilir.
En alt limitten cezalar verilir oda 5-6 maç.
Haksız tahrik indirimiyle 2 maça indirirler işte. Sonra yazılı kuralı uyguladık derler
(Gülerek)Wesley Sneijder bir talk show'da, maçın sonunda Fenerbahçe oyuncularının taraftarları kışkırttığını ve hatalı olduklarını belirtti. "Neden bu şekilde kutlama yaptıklarını anlamıyorum çünkü hala Galatasaray'ın 2 puan gerisindeler" diye ekledi.
Ekli dosyayı görüntüle 238024
Bildiğim kadarıyla yok. Ama emin değilim.Turkiye'de kamu hizmeti diye bir ceza var mi?
%1000000 evetsüper kupa maçında sahada olurlar mı?