# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Kewell'ın 1,8 milyon € aldığı takım.Owen mutlaka Kewell'la konuşur bu olayı,orta yol bulunur.Yeter ki Owen Galatasaray'a gelmeyi kabul etsin.

Michael Owen ulan ! :D

Owen G.Saray'da

Owen bombası!"Galatasaray Owen'ı almak için ısrarcı" haberi yayınlandı. Üstünel'in 2 ünlü isimle anlaştık" sözleri heyecan yarattı.

Eurosport, dün Galatasaray'ın Owen'la anlaşmak üzere olduğu haberini geçti. Üstünel de ismini vermediği iki isimle el sıkıştıklarını açıkladı.

Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport Galatasaraylılar'ı heyecanlandıracak bir haber geçti: "Owen Galatasaray yolunca..." İngiliz futbolcuyla sarı kırmızılı takımın arasındaki dirsek teması yaklaşık iki aydan beri bilinen bir meseleydi. Ancak bittiğine dair henüz bir ipucu yoktu. Eurosport tarafından geçilen bir açıklamayla gözler yönetime çevirildi. Sarı kırmızılılar, Newcastle'ın ünlü forveti Owen'ın transferi konusundan net açıklama yapmaktan kaçınırken, yönetici Haldun Üstünel, biri stoper biri de forvet olmak üzere iki yabancıyla işi bitirdiklerini ancak isimlerin "şimdilik" açıklanmayacağını söyledi.

Üstünel, iki futbolcunun da en geç cuma gününe kadar Hollanda kampına yetiştirileceğini açıkladı. Üstünel, "anlaştık" dediği iki futbolcuyla ilgili şu yorumda bulundu: "Bu iki isimle görüşmelerimiz çok uzun süreden beri devam ediyor. Artık neticeye vardık sayılır. Ama bunu sağlayana kadar ikisinin de sülalesiyle uğraştık. Ailesinden biri kabul etse diğeri etmiyordu. Bütün parçaları bir araya getirmek hiç de kolay olmadı..."

kaynak: kanaltürk telegol:D

Adam eksiltmekten kasıt stoperlerin dengesini bozmaksa tamam,ancak direk çalımlayıp geçmekse ondan çok daha iyileri var.

Michael Owen

michael-owen.jpg

https://transfermarkt.de/de/spieler/1397/owen-michael/profil.html

Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2009---------------------------------------------------------------

Lucas Neill

lucas-neill-west-ham-united-captain.jpg

https://transfermarkt.de/de/spieler/3826/neill-lucas/profil.html

Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2009---------------------------------------------------------------

Leo Franco

s_7669_2008_1.jpg

https://transfermarkt.de/de/spieler/7669/leo-franco/profil.html

Bonservislerine toplam ödenecek para=0

:)

Owen'ın gelmesini şahsen istemiyorum.Owen gelirse Katar takımlarının bir üst modeli gibi bir şey oluyoruz.Kewell,Baros gibi sönmüş yıldızları alıyoruz sonra birden ikinci baharlarını yaşayınca transfer politikamızı övüyoruz.Bence kumar oynanıyor ve oynanan kumarlar tutuyor.Ama bu sefer tutacağını sanmıyorum.Nedense transfere 1 kuruş harcamamaya çalışıyoruz.

Porto gibi genç yıldızlara yönelmiyoruz.Rijkaard'ı getiriyoruz ama rijkaard'ın oynatacağı kalitede bir takım oluşturamıyoruz.Sonra da Avrupa'da başarı bekliyoruz.Kısacası paraya kıyamıyoruz.40 yılda bir kıyıyoruz onlarında sonuçları aleyhimize oluyor.(bkz. Lincoln)

Yani sorun yönetimde.

saygılar

Baros bu takimin en iyi top süren 2-3 oyuncusundan biri. Bunun icin de rakibi calim manyagi yapmanin geregi yok.

ya arkadaşlar haldun üstünel in 2 oyuncuyla anlaşma aşamasındayız dediği haberde haldun un kendi ağızından mı söyledi bu lafları yoksa yine medya mı yazdı?

Şimdi bana kuş falan demeyin ben Galatasaraylıyım ALLAH ıma şükür

transfermarkt' a göre gerçek değerleri: Owen 12.200.000€ + Lucas Neill 4.800.000€ + Leo Franco 6.000.000€= Toplam 23.000.000€. Hadi bu hikaye olsun. Ama ne olursa olsun üçü bedava.

Owen'ın gelmesini şahsen istemiyorum.Owen gelirse Katar takımlarının bir üst modeli gibi bir şey oluyoruz.Kewell,Baros gibi sönmüş yıldızları alıyoruz sonra birden ikinci baharlarını yaşayınca transfer politikamızı övüyoruz.Bence kumar oynanıyor ve oynanan kumarlar tutuyor.Ama bu sefer tutacağını sanmıyorum.Nedense transfere 1 kuruş harcamamaya çalışıyoruz.

Porto gibi genç yıldızlara yönelmiyoruz.Rijkaard'ı getiriyoruz ama rijkaard'ın oynatacağı kalitede bir takım oluşturamıyoruz.Sonra da Avrupa'da başarı bekliyoruz.Kısacası paraya kıyamıyoruz.40 yılda bir kıyıyoruz onlarında sonuçları aleyhimize oluyor.(bkz. Lincoln)

Yani sorun yönetimde.

saygılar

Senin paran var mı ki transfer yapacaksın? :) Ayrıca Meira' da sönmüş yıldızdı. Bize uymadı ama parlattık sattık. Kar ettik ondan da. Kötü mü oldu? 14 milyon€ Güiza' ya verince mi başarı geliyor? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt