# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

serhat ulueren... dün kanaltürkte herşey açıklandı...linkolnun hırsızlıkları... necati neden gitti...ümit karan neden gittii...

internetten izleyebilirsin yine

Sen de inandın.

Serhat Ulueren ve Kanaltürk acaba tesislerden içeri girebiliyor mı? Serhat Ulueren tıpkı Gökmen gibi Galatasaray düşmanıdır. Hiç bir haberleri doğru değil.

Alkan kardeşim aşırı tepki oldu haklısın ama sen de öyle bir anlatıyorsun ki Baros=Mehmet Yıldız oldu yani. Şimdi Boros'ta olmadığını düşündüğün meziyetler bence var. Bu bakış açısı ile de çok alakalı değil. Sen istiyorsun ki Ronaldinho gibi bayılta bayılta çalım atsın. Baros fuleli kuvvetli hızlı bir futbolcu adam geçer çalım atar top taşır kolay yıkılmaz. Şimdi Alkan bu ibarelerin içinde çalım atar yazdım. Yalan değil atar. Ama çok iyi çalım atar demedim. Senin ilk mesajında kesin bir yargı var. 'Atamaz' yargısı. Buna arkadaşların katılmaması normal.

Peki... Saygı duyuyorum, haklı olduğun yerler var. :)

Sen de inandın.

Serhat Ulueren ve Kanaltürk acaba tesislerden içeri girebiliyor mı? Serhat Ulueren tıpkı Gökmen gibi Galatasaray düşmanıdır. Hiç bir haberleri doğru değil.

Lincoln için Floryadan meyvesuyu yürütüyor demişti dün.Acayip kızdım.Lincolnü sevmesemde..

https://www.galatasaray.org/kulup/haber/4014.php

Yiğit Şardan, kulüp gelirlerini arttırmada yönetim olarak büyük aşama kaydettiklerini vurgularken, Ülker'le sponsorluk anlaşmasını yenileme konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını ve daha kapsamlı, daha yüksek gelirli bir anlaşma imzalanacağını duyurdu.

Owen ismi herkesi heyecanlandırır hatta tüm dünyada olay olur ama gerçekleşeceğini sanmıyorum bu transferin.

Keşke olsa tabi...

Ayrıca Rijkaard'ın Barcelona'dan önce Sparta Rotterdam'ı kümeye düşürdüğünü, buna rağmen Barcelona'ya geldiğini unutmayalım. Takımı küme düşen kaliteli futbolculara örnek olarak Emana ve Oliveira'yı sayabiliriz.

Bütün bunların dışında, bir Liverpool/Owen/Gerard fanatiği olarak, Owen alınmasın diyen insanlara iki çift lafım var, gerçi Anıl söylenmesi gerekenleri söyledi, ama şunları ekleyeyim; Owen 2 sezondur sakatlanmadı, ya da eski sakatlığı nüksetmedi, adam öyle ya da böyle formda bir sezon geçirdi, takımı rezaletti bu sene ve Owen resmen arada kaynadı, tıpkı Tuncay gibi. Ayrıca sırf Liverpool'da geçirdiği muhteşem seneler, attığı muhteşem goller uğruna alınır. Liverpool'daki formunun 1/10'unu yakalasın, en az 30 gol atar (Baros gibi bir kazmanın 20 gol attığını düşünürsek).

Tek tereddüt senelik alacağı maaş. Premier Lig'in en yüksek maaş alan 3-5 adamından biridir zira. Ayrıca Man City çok ciddi şekilde ilgileniyor, hatta devre arasında da almak istemişlerdi, haftalık 100bin Pound'luk bir teklif yapacaklar diye okumuştum bir yerde.

:bid:

Lincoln için Floryadan meyvesuyu yürütüyor demişti dün.Acayip kızdım.Lincolnü sevmesemde..

sade meyve suyuyla kalsa iyi... yemekleri tesislerde yaptırıp eve götürüyormuşş.. ayrıca fizyoterapistinin maaşı ve bütün ihtiyaçlarını kllüp ödüomuşş... beyefendi pele ya herşeyi ayağına istiyor... bi defolup gitse yedek kadroyla bile şampiyon oluruz...

bir zahmet özelden link (video) atarmisin?

Merak ettim Necati niye gönderilmis...

izlemeden ben söyliimm.. lincoln geldikten sora haldun üstünel kayseri maçından sora necatiye, hadi çıkar 10 numarayı.. artık dünya yıldızımız var demiş... necati de o günden sora tavır alınca gönderilmiş...

Leo

Sabri Gökhan Servet Hakan

Mehmet Barış

Arda Kewell

Owen Baros

10 numara olur !

sade meyve suyuyla kalsa iyi... yemekleri tesislerde yaptırıp eve götürüyormuşş.. ayrıca fizyoterapistinin maaşı ve bütün ihtiyaçlarını kllüp ödüomuşş... beyefendi pele ya herşeyi ayağına istiyor... bi defolup gitse yedek kadroyla bile şampiyon oluruz...

Kanaltürk'e inanan var mı diye merak ediyordum.Varmış demekki.

Nasıl inanırsınız bu haberlere yahu.

Saçma sapan haberler bunlar.Size ne adamın yemeğinden vs. derim ben o tv kanalına.

Seyrantepe için çıkarttıkları haberleri(yaptırdıkları diyelim) ne çabuk unuttunuz?

Bu konu Owen konusu değil miydi? :confused: :rolleyes:

Kanaltürk'e inanan var mı diye merak ediyordum.Varmış demekki.

Nasıl inanırsınız bu haberlere yahu.

Saçma sapan haberler bunlar.Size ne adamın yemeğinden vs. derim ben o tv kanalına.

Seyrantepe için çıkarttıkları haberleri(yaptırdıkları diyelim) ne çabuk unuttunuz?

Bu konu Owen konusu değil miydi? :confused: :rolleyes:

seyrantepe haberinde galatasarayı değil erenn talu yu kötülediler.. ve ben inanıyorum ki eğeer o haber olmasaydı bu rezillik yiine devam ederdi... serhat ulueren iyi bir galatasaraylıdır...

Turkspor'a göre Owen haberi balon bakalım görecegiz

BİZ BU FİLMİ ÇOK GÖRDÜK.. HER SEFERİNDE DE GÜLDÜK.. YALAN MEDYASINA ÜÇ VAKTE KADAR OWEN'DAN KÖTÜ HABER GELECEK..

HALDUN ÜSTÜNEL KESİNLİKLE FRANSA VE İNGİLTERE'YE GİTMEDİ.. NE OWEN İLE NE DE ZİGİÇ İLE GÖRÜŞME YAPILMADIĞI GİBİ GÜNDEME BİLE GELMEDİ..

Kaynak: https://turkspor.net/default.asp?o=1&id=50629

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt