# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

OWEN GALATASARAY’DA mı?Posted on Haziran 29 2009 by Serhat

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın İngiliz oyuncu Owen ile anlaştığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard ile anlaşıp bombayı patlatan Galatasaray’ın İngiliz oyuncu Michael Owen ile anlaştığı iddia edildi.

Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport’un “Owen Galatasaray Yolunda” haberini vermesi üzerine gözler Haldun Üsütnel ve Adnan Sezgin’e çevrildi.Bu haberin ardından gözlerin çevrildiği Haldun Üstünel, biri stoper biri de forvet olmak üzere iki yabancıyla anlaştıklarını ancak isimlerini şimdilik açıklanmayacağını söyledi.

kim ne derse desn owen galatasarayımıza gelrse 10 numara transfer olr:D

Kanaltürk ve Serhat denilen şahsiyete gram inanan onlara itibar eden Galatasaraylı değildir arkadaş.Daha önce böyle birşey söyledim mi? Hayır.Ama onlar doğru söylese bile itibar etmeyin.Dış kapının kucaktaki mandalıdır o mendebur.

Turkspor'a göre Owen haberi balon bakalım görecegiz

BİZ BU FİLMİ ÇOK GÖRDÜK.. HER SEFERİNDE DE GÜLDÜK.. YALAN MEDYASINA ÜÇ VAKTE KADAR OWEN'DAN KÖTÜ HABER GELECEK..

HALDUN ÜSTÜNEL KESİNLİKLE FRANSA VE İNGİLTERE'YE GİTMEDİ.. NE OWEN İLE NE DE ZİGİÇ İLE GÖRÜŞME YAPILMADIĞI GİBİ GÜNDEME BİLE GELMEDİ..

Kaynak: https://turkspor.net/default.asp?o=1&id=50629

Biz de sizin fimlerinini cok gördük. Bugüne kadar yaptiklari hic bir haberi tutturamadilar ama hala konusabiliyorlar..

Leo

Neill-Servet-Gökhan-Hakan Balta

Linderoth-M.Topal-Arda

Owen---Baros----Kewell

buna benzer bir şey olur eğer owen gelirse. ama arda bu üçlünün biraz önünde, owen da daha çok ikinci forvet gibi olur yani kewell'a göre biraz daha önde. şöyle birşey;

-----linderoth----topal------

------------arda------------

----------------------------

--------------------kewell--

------owen-----------------

-------------baros----------

gibi olur. yani yine 4-3-3 ama PES diliyle owen SS, kewell da daha çok winger gibi.

Kanaltürk ve Serhat denilen şahsiyete gram inanan onlara itibar eden Galatasaraylı değildir arkadaş.Daha önce böyle birşey söyledim mi? Hayır.Ama onlar doğru söylese bile itibar etmeyin.Dış kapının kucaktaki mandalıdır o mendebur.

asıl böyle basit şeylerle inasnları galatasaraylılığını ölçenler galatasaraylı değildir...

tanju bile galatasarayı eleştirirken programda tek başına galatasarayı savunuyor...

seyrantepe haberinde galatasarayı değil erenn talu yu kötülediler.. ve ben inanıyorum ki eğeer o haber olmasaydı bu rezillik yiine devam ederdi... serhat ulueren iyi bir galatasaraylıdır...

Eren Talu'yu değil o videoyu birdaha izlemeni tavsiye ederim.Yanlış anlamışsın.

Stadı biz yapmadığımız halde biz yapıyormuşuz gibi gösterdiler ve dahası...

Hayır iyi bir paragözdür.

Aynen.

https://www.galatasaray.org/kulup/haber/2956.php

Bu haberi iyi okumak lazım. Kanaltürk Telegol isimli programda iyi polis kötü polisi oynuyor. Önce birileri savunuyor, sonra zekice arkadan giydiriyorlar. Yemezler. Bunun yiyen taraftar da akıllı değildir zaten. Adamların politikaları belli. Rijkaard' a bile demediklerini bırakmadılar. Bunların sicili bu kadar bozuk olmasa başka TV' larda olurlar. Ama o kadar çok şikayet ediliyorlar ki artık hiç bir kanal bunlarla devam etmek istemiyor.

asıl böyle basit şeylerle inasnları galatasaraylılığını ölçenler galatasaraylı değildir...

tanju bile galatasarayı eleştirirken programda tek başına galatasarayı savunuyor...

Evet marka değerini yere sokmaya çalışan, üç harfli beş harfli holdinglerin ikisinden aldıkları reklama göre yayın yapan bir programın bana Galatasaray için söylediklerini ciddiye almıyorum.Alan kişiyede Galatasaraylı gözüyle bakmam.

Sizin Galatasaraylılığınız ile benimkinin aynı olmadığı kesin.

Michael Owen ın şu sakat haliyle bile bu ligde 15-20 golü rahat bulacağını düşünüyorum..

https://www.galatasaray.org/kulup/haber/2956.php

Bu haberi iyi okumak lazım. Kanaltürk Telegol isimli programda iyi polis kötü polisi oynuyor. Önce birileri savunuyor, sonra zekice arkadan giydiriyorlar. Yemezler. Bunun yiyen taraftar da akıllı değildir zaten. Adamların politikaları belli. Rijkaard' a bile demediklerini bırakmadılar. Bunların sicili bu kadar bozuk olmasa başka TV' larda olurlar. Ama o kadar çok şikayet ediliyorlar ki artık hiç bir kanal bunlarla devam etmek istemiyor.

yiğidi öldür, hakkını ver... şimdi kim bana necati, hasan ve ümitin haksız olduğunu söyleyebilir... adamlar bunaları haber yaptığı için kötü sizin için...

İyi bi galatasaraylı yapılan iyi işleri övmekle olmaz... kötüyse kötü demeyi de bilmeli...

ben bu konuda yönetimi haksız buluyorum...

Evet marka değerini yere sokmaya çalışan, üç harfli beş harfli holdinglerin ikisinden aldıkları reklama göre yayın yapan bir programın bana Galatasaray için söylediklerini ciddiye almıyorum.Alan kişiyede Galatasaraylı gözüyle bakmam.

Sizin Galatasaraylılığınız ile benimkinin aynı olmadığı kesin.

iyi ve kötüyü ayırt edebildiğim için iyikide galatasaraylılıklarımız aynı değil;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt