# Michael Skibbe

Cevap: Teknik Direktörümüz : Michael Skibbe

ulan yeter be bırakın şu adamın peşini tam kadro olduğumuz zaman oynadığımız futbolu 2000 senesinden sonra hangi td oynatmış bize ki bunu beğenmiyosunuz geldiği günden itibaren adama saldırdınız hep inadına skibbe dedim hala diyorum inadına skibbe...

hangi t.d. mi oynatmış?Gerets'in ilk senesinde nasıldı takım o şartlara ve kadroya rağmen?Yada geçen sene Kalli'yle nası başlamıştık?Adam sorunlu olmasa iyi top oynatıyordu.Demekki daha önce de iyi oynamışız.Ben Skibbe'nin zayıf kaldığını her seferinde söyledim ama bazı arkadaşlar çok ağır eleştirilerde bulunuyor.Sonuçta hocamızdır ona göre yorum yapmak lazım.Ama düzgün olan her eleştiriye katılabiliyorum çünkü şu kadroya çok daha iyi ve kariyerli bir hoca yakışır.Tabi bide çok abartanların da olduğunu gördüm.Ben ortada kalıyım.Çok iyi niyetli,katkıları da oldu ama bi Gerets'le bile kıyaslamam kendisini.Neler yapacağını ileriki günlerde görücez.İnşallah benim gibi düşünenler yanılır her dalda şampiyon oluruz.

Michael Skibbe | Teknik Direktör

Michael+Skibbe.jpg

Doğum Tarihi 1965-08-04

Doğum Yeri Gelsenkirchen (Almanya)

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

SkiBBe ile 5 yıllık sözleşme imzalansın.

SkiBBe Galatasaray üzerinden kariyeri için prim yapsın,

Galatasaray da bunun üzerinden prim yapsın...

Birlikte, sabır gösterilerek başarılara koşulsun...

İstikrar olsun artık...

Bir de, Skibbe de biraz mimiklerine dikkat etsin maçlarda :) Çok komik oluyor el kol hareketleri...

Bu adamla imzalayın 5 yıllık sözleşmeyi.İstikrar istikrar istikrar.

Senin Galatasaraylılığını bal gibi de tartışırım arkadaşım.Senin gibi Skibbe'yi topa tutan ve klavyesinden bir tane bile olumlu mesaj çıkmayan bir arkadaş vardı, ezik olduğu ortaya çıkınca banlandı.Ben sana direk Galatasaraylı değilsin demedim zaten.Şüphelerim var dedim.Sonuçta senin gibi olan örnekler mevcut değil mi?Seni banlayacak olan kişi ben değilim tabi.Yalnız böyle şüpheli mesajlar atarsan ömrün uzun olmaz.Ağzından Galatasaray adına birkaç olumlu cümle çıksın.Ayrıca tekrar ediyorum; Galatasaray teknik direktörü ile dalga geçemezsin...

Beni polemiğe çekme seni kaideye almıyorum canım işine bak...:m26:

Ben sadece Moderatör e sesleniyorum provakasyonu kim yapıyor görsün...

Hocamıza tam destek lütfen. Şuanda eleştiriye değil desteğe ihtiyacı var. Bence Galatasaray'ımıza çok büyük başarılar kazandıracak. Sadece biraz sabır..

hangi t.d. mi oynatmış?Gerets'in ilk senesinde nasıldı takım o şartlara ve kadroya rağmen?Yada geçen sene Kalli'yle nası başlamıştık?Adam sorunlu olmasa iyi top oynatıyordu.Demekki daha önce de iyi oynamışız.Ben Skibbe'nin zayıf kaldığını her seferinde söyledim ama bazı arkadaşlar çok ağır eleştirilerde bulunuyor.Sonuçta hocamızdır ona göre yorum yapmak lazım.Ama düzgün olan her eleştiriye katılabiliyorum çünkü şu kadroya çok daha iyi ve kariyerli bir hoca yakışır.Tabi bide çok abartanların da olduğunu gördüm.Ben ortada kalıyım.Çok iyi niyetli,katkıları da oldu ama bi Gerets'le bile kıyaslamam kendisini.Neler yapacağını ileriki günlerde görücez.İnşallah benim gibi düşünenler yanılır her dalda şampiyon oluruz.

Bende baştan beri Skibe'nin kariyeri Galatasaray'ın altında ezildiğini düşünüyorum.Takımızı taşıyacak daha kaliteli bir hoca ya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadro çok daha iyilerini hak ediyor umarım senin de dediğin gibi yanılırım ve heryerde şampiyon oluruz çünkü önemli olan takımımızın başarısı isimler geçiçidir...

Bugün çok kötü oynamadık ama çokda iyi oynamadık galip gelmemiz iyi oldu sonuçta. Ama şunu söylüyorum anadolu takımlarına çift forvet çıkmak gerek ama bu seneki Nonda ile değil tabi son zamanlarda çok kötü umarım attığı golden sonra kendine gelir. Orta saha yorgun gibiydi biraz rotasyon yapılabilir. Birde salı günü tekrar sivasa gidecez umarım şu virajı sağ salim atlatırız. Lincoln-Kewell da geldi mi süper olur..Tabi birde uğur çünkü Sabri ye bazen dayanamıyorum bütün duran topları o kullanıyor servet kullansa daha isabetli olur:)

Benim düşündüğüm şeyleri bu akşam maçtan sonra ntv de Rıdvan Dilmen söyledi çok doğru konulara değindi başka söze gerek yok.Galatasarayımızın kadrosu diğer 17 takımın kadrosuna göre çok üst düzeyde ve bence şu tablo ile takımımız en az 5 farkla önde olması lazımdı.Skibbe çok dar düşünüyo bu benim görüşüm öyleki yapmış olduğu hatalar besbelli bide teknik direktörümüz gibi hiç gelmiyo ki son maçta Ayhan ın artık saha kenarına gelip Nonda yı çıkar demesi anca bu kadar olur bir teknik direktör.70 dakka takımın sağ tarafı aksıyo ve bunun için hiçbişey yapmıyo.Bide hala şu görüşteyim Skibbe sene başından beri takıma taktiksel olarak hiçbişey katamamıs gecen sene hiç olmasa Kalli sürekli pres yaptırıyodu ki 6 hafta seyircisiz oynadığımız halde liderdik.Maça 11 adam çıkartıyo okadar maça mudahale etmiyo belli kafasında adamlar var onları alıp duruyo hiç fayda sağlamayan oyuncular Emre Güngörü kaybettik sayesinde,Alparslan diye gencecik çocuk var Kocaeli maçında bir asist yaptıki görmeler ister çocugu bidaha görmedik.Ama hala fayda vermeyen adamlar Volkan her maç nerdeyse ikinci yarı oyuna giriyo.Ama asıl gerçek kapasitesini bulsa takıma muthiş katkı yapacak adamlar 18 e bile giremiyo.

Benim düşündüğüm şeyleri bu akşam maçtan sonra ntv de Rıdvan Dilmen söyledi çok doğru konulara değindi başka söze gerek yok.Galatasarayımızın kadrosu diğer 17 takımın kadrosuna göre çok üst düzeyde ve bence şu tablo ile takımımız en az 5 farkla önde olması lazımdı.Skibbe çok dar düşünüyo bu benim görüşüm öyleki yapmış olduğu hatalar besbelli bide teknik direktörümüz gibi hiç gelmiyo ki son maçta Ayhan ın artık saha kenarına gelip Nonda yı çıkar demesi anca bu kadar olur bir teknik direktör.70 dakka takımın sağ tarafı aksıyo ve bunun için hiçbişey yapmıyo.Bide hala şu görüşteyim Skibbe sene başından beri takıma taktiksel olarak hiçbişey katamamıs gecen sene hiç olmasa Kalli sürekli pres yaptırıyodu ki 6 hafta seyircisiz oynadığımız halde liderdik.Maça 11 adam çıkartıyo okadar maça mudahale etmiyo belli kafasında adamlar var onları alıp duruyo hiç fayda sağlamayan oyuncular Emre Güngörü kaybettik sayesinde,Alparslan diye gencecik çocuk var Kocaeli maçında bir asist yaptıki görmeler ister çocugu bidaha görmedik.Ama hala fayda vermeyen adamlar Volkan her maç nerdeyse ikinci yarı oyuna giriyo.Ama asıl gerçek kapasitesini bulsa takıma muthiş katkı yapacak adamlar 18 e bile giremiyo.

Arkadasim seninle ayni fikirdeyim. Dedigin gibi Volkanlar Mehmet Güvenler girecegine Alparslana Aydina sans verilmeli.. Oyuncu degisikliginde yanlis kararlar aliyor gibime geliyor benimde.

bugün yaptığı en büyük hata bloklar arasını çok açtı hocamız. Eğer oyunu sıkıştırsaydı bu kadar boş alan olmazdı ve Baros a Nonda ya daha rahat paslar atıp sonuca kooay gider hiç Ayhan - M.Topal ikilisini + Arda ve Barış sürekli 70 metre de gidip gelmemesini sağlardık. Umarım bu oyuncular 3 güne kadar toparlanır. Sivas maçı çok önemli.

Ayhan'a karşı ayrı bir ilgisi olduğunu biliyorum fakat, bugün oyunda tutmakta niçin bu derece ısrarlıydı, doğrusu anlam veremedim..

Sayın Skibbe değişiklikleri çok geç yapıyor. 70'de ilk oyuncu değişikliği olur mu ya. En azından 55 de al birini.

Arkadasim seninle ayni fikirdeyim. Dedigin gibi Volkanlar Mehmet Güvenler girecegine Alparslana Aydina sans verilmeli.. Oyuncu degisikliginde yanlis kararlar aliyor gibime geliyor benimde.

Sayın Skibbe değişiklikleri çok geç yapıyor. 70'de ilk oyuncu değişikliği olur mu ya. En azından 55 de al birini.

Bu başlı başına büyük bir risktir.Aydın'ın kumaşı ne kadar iyi olsa da Sivas maçında gördük ki tecrübesi eksik.Alparslan'ın da keza tecrübesi eksik.Maç gidip gelirken,genç oyuncuları sokmanız takıma dinamizm kattığı kadar savunma zaafı da katar.

Barış defansif yönü ofansif yönünden daha iyi olan bir oyuncu,zaten yetenekleri de kısıtlı.Barış sağ kanadı aksatıyor,doğru ancak oyunun ilerleyen dakikalarında maç garanti değilken Barış'ı çıkarıp Aydın'ı sokmak çok büyük bir risktir.2-0 3-0 gibi skorları erken yakalarsın,o zaman Aydın girer Alparslan girer.Bu iki oyuncu daha ofansif yönlü oyuncular,Alparslan ne kadar sol bek olsada.

Ayrıca bunlar genç oyuncu,Alparslan'ı oyuna alıp Galatasaray gol yediğinde sahada genç oyuncu psikolojisiyle kendini en suçlu hisseden adam o olacaktır.Bu yüzden Denizlispor bile olsa,skor garanti değilken genç sokmak çok büyük bir risktir.

Skibbe'nin 3-5-2 sisteminden vazgeçmesi gerek ...

Özellikle Arda tek başına kanat oynayacak adam degil

Hakan Balta'yı iyice stoper olarak oynatmaya başladı artık hiç orta sahayı geçmiyor :o

sayin skibbe hakiketen oyuna mudahalede geç kaliyor adama resmen 75'ten sonra maça bakiyor

Bu başlı başına büyük bir risktir.Aydın'ın kumaşı ne kadar iyi olsa da Sivas maçında gördük ki tecrübesi eksik.Alparslan'ın da keza tecrübesi eksik.Maç gidip gelirken,genç oyuncuları sokmanız takıma dinamizm kattığı kadar savunma zaafı da katar.

Barış defansif yönü ofansif yönünden daha iyi olan bir oyuncu,zaten yetenekleri de kısıtlı.Barış sağ kanadı aksatıyor,doğru ancak oyunun ilerleyen dakikalarında maç garanti değilken Barış'ı çıkarıp Aydın'ı sokmak çok büyük bir risktir.2-0 3-0 gibi skorları erken yakalarsın,o zaman Aydın girer Alparslan girer.Bu iki oyuncu daha ofansif yönlü oyuncular,Alparslan ne kadar sol bek olsada.

Ayrıca bunlar genç oyuncu,Alparslan'ı oyuna alıp Galatasaray gol yediğinde sahada genç oyuncu psikolojisiyle kendini en suçlu hisseden adam o olacaktır.Bu yüzden Denizlispor bile olsa,skor garanti değilken genç sokmak çok büyük bir risktir.

Güzel renktaşım sana bişey sorcam bizim oynadığımız rakip kim Denizli peki bu çocukları bu maçlarda oynatmayacaksın hangi maçta oynatacaksın bu bir.Avrupaya baktığımızda Barca-Madrid-Arsenal-Liverpool-Man Utd gibi en büyük takımlar daha 17-18-19-20-21 yaşındaki çocukları neredeyse her maç oynatıyoda biz niye oynatamıyoz.Onlar çok mu iyi? yoksa çok mu iyi yetişiyor? bu farkı ayırmak lazım.Demiri işlemez isen paslanır.Eğer Emre Güngörü-Alparslanı-Semih.....bu çocukları oynatmazsan kaybederiz.Artık yedek klübesindeki adamlarda bili şans bulamıcağını Skibbe hep aynı 70-75 sok Volkan ı,Mehmet Güven i öteki adamlar nasıl olsa oynatmıyo.Çünkü belli adam hiç mi başka oyuncu denemez,bukadar geniş kadoyu ancak bukadar kısıtlayabilir bir hoca.Peki şimdi Denizli maçında Mehmet Güvenin yerine Linderoth ualsan oyuna kötümü olurdu,hiç olmazsa Sivas maçında oynabilecek kıvama gelirdi ama artık bu adamlar nezaman oynar ALLAH bilir.Giden bidaha geri gelmiyo.Renktaş bak amacım seni eleştirmek değil ama Skibbe gerçekten bizim hocamız değil Sivas maçında Baros u çıkarıp Yaser i alması çok net gösteriyor.Çok dar düşünüyo hoca oyunda gözlemlenen hata sistemden kaynaklanıyo Baros tan değil ama o napıyo onu çıkar yerine öbürünü al bu yani başkada bişey yok.Sen düşünebiliyormusun bizim geriden gelip maç kazanabileceğimizi,geriye düştükmü takımı ateşliyecebilecek bir hocamız yok.Skibbe bu işi yapamıyor.Bak sene başından beri takımı oturtamadı bukadar belli olur.Lincoln ün üzerine kurmuş takımı bu şekilde gidiyo yani takıma katkı yapcak bişeyler yapmıyo,bireysel oyuncularla oynuyo takım.

Kansu Vargün, dedigin gibi Aydin ve Alparslan tecrübesiz. Tecrübe kazanmalari icin oynamalari lazim. Oynamadan tecrübe kazanamazlar ve böyle tecrübesiz olarak kalirlar. Ikiside cok yetenekli futbolcular. Sans verilmesi lazim ikisinede. Özellikle Aydina!

Geri
Üst Alt