Midtsjö Bugün (31 Temmuz) İstanbul’da

Az sistem takimi orada herhangi bir oyuncunun senede 35 40 maç ortalamasiyla oynayip herhangi bir istatistiginin iyi gibi olmasi anormal bisey degil ki bir zahmet o kadar da olacak zaten

Dumduz bir orta saha bu adam tabiki birkac meziyeti vardir adam kovalama pres pozisyon bilgisi vs. ama yeterli olsa o ligde ajax psv bu adami kacirmazdi en kotu rotasyonlarin da olurdu.Biz berghuisi istedik adam ajax istiyor diye yuzumuze bile bakmadi.Midtsjo sirf hazir oyuncu alacagiz onlar bunlar sunlar gelmek istemiyor diye aliniyor

Bu adami almayip biz hamzayi oynatacagiz deseler kimse ses etmezdi.

Bir deli kuyuya tas atiyor kirk akilli cikaramiyor onca veriye analize videoya ragmen kimse net adini koyamiyor

Umarim cogumuz yaniliriz ve umarim iyi oynar bizi sasirtir ama cok ihtimal vermiyorum ve takribi 3 bilemedin 4 ay sonra bu oyuncunun taylan muamelesi gorecegini dusunuyorum
Sen neyin çabasındasın dünden beri yav.

Adamsan gelmezsin.

hqdefault.jpg

Oyuncuyu videolardan gördüğüm kadar söylüyorum. Taylan ve Berkan kıtasımız şuanda o yüzden kim gelirse gelsin bu 2 sinden faydalı olacağı kesin. Dikine oynaması Kerem ve Yunusu acayip pozisyona sokabilir. Zira Seferoviç de bu tarz dikine oyunu seven bi adam. Top ayağına yapışık ve çevre kontrolü çok iyi. Bu adamdan beklenen oyun kurması mı arkayı süpürmesi mi. Bence arkayı bizim ligde gayet iyi süpürür. İnşallah tüm olumsuz düşünceleri boşa çıkarır. Ne zaman bize beklenti olarak düşük gelen oyuncular olsa iş yapıyor. Elmander geldiğinde bu dedeyi kim aldı dediler takımın en çok basan adamıydı

Şimdi biz babası 2 milyon istediği için 26 yaşındakı adamdan vazgeçip sezon sonu sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki değeri diğerinin yarısı olan adama 3-4 milyon bonservis bedelini mi ödeyeceğiz gerçekten?

birader bi izleseydik, görseydik. ne gömülmüş be ya.

Ona kestane diyorlar ama o bir efsane.

Bir tane de 10 lazım.

Bence bizim oynama calistimizin cabuk top kapma ve pres oynunda is yapar ve takima iq katar.

Okan hoca dogru oyunculari istiyor bence, systeme göre oyuncu bakiyor.
F.T isime bakiyordu ve oyunculari hayalerine göre oynatmaya calisiyordu daha cok

Gelmediğine göre iptal oldu ya da ertelendi demekki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt