- 1 Ağustos 2009
- 44.928
- 43.540
- 4.198
Yine foruma yön vermişsin KemalimBasligi „Bugün“ olarak revize edebilir miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine foruma yön vermişsin KemalimBasligi „Bugün“ olarak revize edebilir miyiz?
Harcaniyoruz :/Yine foruma yön vermişsin Kemalim
1 i geçmesinmaaşı ne olacak acaba
Sen neyin çabasındasın dünden beri yav.Az sistem takimi orada herhangi bir oyuncunun senede 35 40 maç ortalamasiyla oynayip herhangi bir istatistiginin iyi gibi olmasi anormal bisey degil ki bir zahmet o kadar da olacak zaten
Dumduz bir orta saha bu adam tabiki birkac meziyeti vardir adam kovalama pres pozisyon bilgisi vs. ama yeterli olsa o ligde ajax psv bu adami kacirmazdi en kotu rotasyonlarin da olurdu.Biz berghuisi istedik adam ajax istiyor diye yuzumuze bile bakmadi.Midtsjo sirf hazir oyuncu alacagiz onlar bunlar sunlar gelmek istemiyor diye aliniyor
Bu adami almayip biz hamzayi oynatacagiz deseler kimse ses etmezdi.
Bir deli kuyuya tas atiyor kirk akilli cikaramiyor onca veriye analize videoya ragmen kimse net adini koyamiyor
Umarim cogumuz yaniliriz ve umarim iyi oynar bizi sasirtir ama cok ihtimal vermiyorum ve takribi 3 bilemedin 4 ay sonra bu oyuncunun taylan muamelesi gorecegini dusunuyorum
Şahsen engelledim rahatladım rtaş tavsiye ederimSen neyin çabasındasın dünden beri yav.
İftira atıyorsun yapmaGrillitsch gueye ve bakayoko veto, daha iyisi icin ugrasiliyo, gassaraylilarin ici rahat olsun, daha iyisi = mico