Midtsjö Galatasaray'da İddiası!

arkadaşlar midsö hakkında olumsuz yorumlar yaparak,forumdaki arkadaşlarımızı gaza getirmeyin lütfen.nöbette şu gün,şu saat olmuş hala gaza getirenler var renkdaşlarımızı.son ikazım

Hadi gari yav
Bi 6 no, bi 10 no lazım
Sonra 2-3 hafta bakınırsınız diğer eksiklere
Ama bu ikisi elzem, mecbur, zaruri
Yıllardır 6 no sayıklıyoruz, yinr 6 nosuz lige başlatırlarsa yazıklar olsun

@Suat Kara Oyuncuyu izlemedim ama Suat abinin yorumlarını beğenirim o beğenmemişse ben de gelmesin diyorum..

Oyuncuyu bilmiyorum ama bu kadar uğraşıp bekledikten sonra alınacak biri gibi durmuyor. Bu adamı almak için mi iki ay beklendi ?

Muslera
Dubois Denayer Bardakstein PVA
Grillitsch
Evander Oliviera
Yunus -------------------------------- Kerem
HARİS

Midtsjö iyimis telafuzu kolay oluyor

Adamin adinda da hayir yok

Cicaldau da aynisiydi cukuldao cikildao alisana kadar cicaldao oldu

Bu transferleri yapan yaptiran emegi gecenler kimse hakkımı helal etmiyorum

Galatasaray boyle ucuncu sinif yabanci oyunculari transfer ettigi icin mali olarak bitik durum da sportif olarakta gun ve gun geriye gidiyor

Hic kimse bana bu midtsjö transferini aciklayamaz tek bir aciklamasi var bu isin transfer yapmis olmak icin yapiliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kötü oyuncu oldugunu düsünmüyorum ama beklentileri cok yükselttiler en basindan.

Özellikle parali kalem Nevzat atip tutuyordu sabirli olun cok iyi orta sahalar alinacak diye. Taraftara begenmiyorlar diye kizmaktan ziyade taraftari beklentiye sokan adamlar suclu bence.

Sezon bittiginde hepimiz yeter ki orta saha gelsin, sadece nefes almasi bile yeter modundaydik zaten. Ortada Gueye, Grillitsch gibi isimler döndü onca zaman. Böyle bir seyden sonra Midtsjo'nun bazi taraftarlar tarafindan begenilmemesi gayet dogal bence.

Sen baskan olarak cikip cüzdan sallayip millete sov yapiyorsan, o transferleri de tipis tipis yapacaksin bu kadar basit.

Kötü oyuncu oldugunu düsünmüyorum ama beklentileri cok yükselttiler en basindan.

Özellikle parali kalem Nevzat atip tutuyordu sabirli olun cok iyi orta sahalar alinacak diye. Taraftara begenmiyorlar diye kizmaktan ziyade taraftari beklentiye sokan adamlar suclu bence.

Sezon bittiginde hepimiz yeter ki orta saha gelsin, sadece nefes almasi bile yeter modundaydik zaten. Ortada Gueye, Grillitsch gibi isimler döndü onca zaman. Böyle bir seyden sonra Midtsjo'nun bazi taraftarlar tarafindan begenilmemesi gayet dogal bence.

Sen baskan olarak cikip cüzdan sallayip millete sov yapiyorsan, o transferleri de tipis tipis yapacaksin bu kadar basit.
DItMEntXgAE7O1m.jpeg

Geri
Üst Alt