Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.287
- 18.445
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize şu an Luyindama'nın prime hali lazım. Takıma cuk oturur. Ah lan yine aklıma geldi.Bizim oyun anlayışımıza uyacağını düşünmüyorum. Açık alanda çok fazla yakalanacak ve bu tarz bir savunmacı değil. Saçma sapan sekanslar izletebilir. Zaten son hali de fiziksel olarak pek fit değilmiş. Bize bu oyun anlayışı ile daha atletik stoperler lazım. Siyahi stoper sevmem ama bu oyun anlayışına siyahi atletik stoperler lazım.
Sakatlık öncesi hali olsa veya yaşını doğru yazsalardı şu kadroda neler neler yapardı.Bize şu an Luyindama'nın prime hali lazım. Takıma cuk oturur. Ah lan yine aklıma geldi.![]()
Ronaldo yu omuz omuza yikmisti bir pozisyonda ve dany kral çok rahat hareket ediyordu ronaldo ise şaşkın...Sakatlık öncesi hali olsa veya yaşını doğru yazsalardı şu kadroda neler neler yapardı.
Şu an ben 2013 Dany bile razıyım. Oyun anlayışımız o tarz bir adama ihtiyaç duyuyor.
Prime Ronaldo'ya fiziksel olarak üstünlük kuran, wonderkid Welbeck'e göz açtırmayan bir Dany çok iş görür.
bende tam tersi uyacagını düşünüyorum davinson gibi hızlı fuleli degil ama misal açık alanda yakalandımı oyuncunun gerisinde kalmıyor yakalıyor yani kaan veya nelsson gibi agır degilBizim oyun anlayışımıza uyacağını düşünmüyorum. Açık alanda çok fazla yakalanacak ve bu tarz bir savunmacı değil. Saçma sapan sekanslar izletebilir. Zaten son hali de fiziksel olarak pek fit değilmiş. Bize bu oyun anlayışı ile daha atletik stoperler lazım. Siyahi stoper sevmem ama bu oyun anlayışına siyahi atletik stoperler lazım.
oncelikle - merhabalar sevgili halim ve mesaji okuyan renkdaslar ,Yanlış hatirlamiyorsam hantal ağır bir adam değil skrinar , de vrij ile oynarken hareketli oynayan skrinardi ağır kalan supurucu plan de vrijdi tabi izleyenler Suat kara ağabey daha net şeyler soyler
acik ve genis alan oyun vizyonu yuksek bir oyuncu . taktik oyun anlayisinda esnek yatkinlikli olmasi takimi rahatlatan bir ekstra .Açık alanda hızlı bir adamdı diye hatırlıyorum ben. Sadece çevik değildi ve hızlanması yavaştı.
kesinlikle inter donemi peak ve prime taraflariyla emsal di . digeri de ustte bahsettigim *bremer .İnter forması giyerken net Avrupa’nın en iyi 5 stoperi arasındaydı. Psg’ye gitti şansına Luis enrique manyağı denk geldi. Başka bir teknik direktör olsaydı zaten adımızın geçmesine dahi imkan yoktu
Olursa muazzam bir ekleme olur, inter’de 3’lü savunmanın sağ kenarında oynuyordu hep
*3luyu genelde severim taa ilk kullanildigi donemler bazli .Ohaa 29 yaşındaymış ben 32-33 sanıyordum...İnterdeyken çok beğenirdim müthiş bir herifti ama 2 yıldır neredeyse hiç izlemedim
Kısacası;inverted ice girisli cm'e evrilip bi nevi overlap yaparak hibrid libero oyun kurulumu ilk adres olarak topu merkeze tasiyip, topla one kaymali bu olusumlarda verdiği katkıyı ben de çok önemli buluyorum skriniarın…