- 26 Ocak 2021
- 41.855
- 41.193
- 3.078
@Kolpa Kemal KürekGs ye guendouzi çekerdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Kolpa Kemal KürekGs ye guendouzi çekerdim
arkadaşlar eğer ikramiye bana çıkarsa hepinize orjinal Galatasaray forması hediye edeceğim.
bana şimdiden adres bilgilerinizi atarsanız sevinirim..
Kaç para ulan bi forumForumu satın alalım arkaplana fatih terimin resmini koyarız daha iyi fikir değil mi
Loca isterükarkadaşlar eğer ikramiye bana çıkarsa hepinize orjinal Galatasaray forması hediye edeceğim.
bana şimdiden adres bilgilerinizi atarsanız sevinirim..
Suanki durumuma dönerim işte nolacakharam para haydan gelir huya gider sahibini eskisinden beter hale sokar kimseye de hayretmez. netten piyango talihsizlerinin ne hale geldiklerini araştırıp görebilirsiniz.
Neden olmasın onlara reddemeyecekleri bir teklif yapariz.Forumu satın alalım arkaplana fatih terimin resmini koyarız daha iyi fikir değil mi
3.2 m euro deniyor yani locaya harcayacak bütcemiz yok. Forma yeterli bir hediye dostumLoca isterük
İste muteahhit dusunce sekli.Balyanlardan mısın nesin?! Nereden geliyor bu apartman sevdası, anıtsal bir yapı peşinde koşsana, neredeyse 1 milyar tl paran var hala daire yapıp satma derdindesin![]()
Bunu bileemezsin. Tanrı olsaydın bilirdin ama değilsinDuzmece olan bir sistemde gercekten sansin varmis gibi umutlanmana hayranim
Piyango tanri yapimi mi...Bunu bileemezsin. Tanrı olsaydın bilirdin ama değilsin
Evet çeyreğe çıkarsa 4 te 1 ini alacaksın ama ben tam bilet aldım. Güvenlik riskim olmasa biletimi paylasirdim ama yok.Piyango tanri yapimi mi...
Duzenek kurmuslar topladiklari paranin kacta birini veriyorlar bide onu ceyrek bilet falan filan diye 4te 1 e cekiyorlar bilmem ne
pis fakirler sana özeniyorforumda herkes euro milyoneri gibi konuşuyor aklımı çıldırıcam
He yuzde 50 diye mega optimist bakiyorsun 2 ihtimalden.Evet çeyreğe çıkarsa 4 te 1 ini alacaksın ama ben tam bilet aldım. Güvenlik riskim olmasa biletimi paylasirdim ama yok.
Sonuçta %50 sansin var ya cikacak yada çıkmayacak.
Uyelik milyoneri vasfforumda herkes euro milyoneri gibi konuşuyor aklımı çıldırıcam