milli piyango'dan 800 milyon tl çıksa yapılacaklar

Doruğum milletin nesine de tutturduğu 800 900k'lık kuponlara bile hinlik yapıp oran düşüren maç silen insanlar o parayı kimseye verirler mi sence. Muhtemelen yine büyük ikramiye çıktı ama kazanan 2 yıldır ortada yok haberlerindeki hayaletlerden birine çıkar simülasyonda hiç var olmamış bir adama.

haram para haydan gelir huya gider sahibini eskisinden beter hale sokar kimseye de hayretmez. netten piyango talihsizlerinin ne hale geldiklerini araştırıp görebilirsiniz.
Suanki durumuma dönerim işte nolacak😄 en azından 5 sene hayatımızı yaşarız

Forumu satın alalım arkaplana fatih terimin resmini koyarız daha iyi fikir değil mi
Neden olmasın onlara reddemeyecekleri bir teklif yapariz.
Admin kadrosundan memnunum ama çok kaliteli, uzman bir ekibe sahibiz. Bir şımariklık yapip kendimi baş admin yapacağım.
Bana "Baş adminim" diye hitap edilmesini de zorunlu kılarim.
3.2 m euro deniyor yani locaya harcayacak bütcemiz yok. Forma yeterli bir hediye dostum

Balyanlardan mısın nesin?! Nereden geliyor bu apartman sevdası, anıtsal bir yapı peşinde koşsana, neredeyse 1 milyar tl paran var hala daire yapıp satma derdindesin 😃
İste muteahhit dusunce sekli.

(Ama satmam, kiralarim sabit gelir saglar)

Bi firma bina yapti 15 senedir cikiyor reklam gibi sagda solda karsima. Her kat farli daire bilmemne keskin geometrisi var (Apartman 18 yazin cikar) onu baslangic diye ummustum, kimse devaminj getirmedi (ikinci binalarida guzeldi sonra durdular)

Cunku millet duz mantik bakiyor ev sahibi olarak bina olarak degil.

Anitsallik islevle baglantili olabilir , nasil tasarlarsan artik. Kadikoy icin yapmak istedigim 2 yer var ama yaptirilmaz, izin verilmez. TR de bunlarla ugrasmak oturdugun yerde bas agrisi

Zouk-passo-Viradinha.gif

Duzmece olan bir sistemde gercekten sansin varmis gibi umutlanmana hayranim

Piyango tanri yapimi mi...

Duzenek kurmuslar topladiklari paranin kacta birini veriyorlar bide onu ceyrek bilet falan filan diye 4te 1 e cekiyorlar bilmem ne
Evet çeyreğe çıkarsa 4 te 1 ini alacaksın ama ben tam bilet aldım. Güvenlik riskim olmasa biletimi paylasirdim ama yok.
Sonuçta %50 sansin var ya cikacak yada çıkmayacak.

Geri
Üst Alt