Milli Takım'da Okan Buruk Dönemi Başlıyor

yer cücesi emre ile ankaragücü maçında bilerek kırmızı görüp takımı şampiyonluktan eden okan'dan mı bahsediyorsun?
Doğru Ankaragücü maçında 30. dakikada falan bilerek atılmıştı İnter’le anlaştığı söyleniyordu. Emre de o maçta hiçbir şey yapmamıştı. Kötü anılar siliniyor iyileri kalıyor maalesef

Bugün bize alternatif bırakmamak için Okan'ı alırlar demiştim ki haklı çıktık. Eğer sağlam bir yerli hoca bizim başımızda iş yaparsa o TFF tarafından ayartılır. Unutulmasın ki milli takımın hocasını Galatasaray düşmanlıkları belirliyor.

Okan'ın onlarla anlaşmasına sevinmedim. Fatih hoca çuvalladığında elimizde yerli hoca alternatifimiz olmayacak.

bu harika bir şey

Fatih hoca giderse sırf bize gelmesin diye TFF gene bir düşünceye girip okani teknik direktör yapmış .
Neyse hoca giderse bir Alman teknik direktör şart oldu .

Okan’in bize gelmesi zaten mumkun degil gibi

Okan’la Emre’nin sözlesme uzatmadan gittikleri dönem de hatirladigim kadariyla yönetimdeydi Burak Elmas

Okan buruk la calismak istemez belki

Dandik Rize ve Akhisar'da çok başarılıydı. Akhisar'da kupa kaldırdı. İlaveten Başakşehir'de şampiyonluğu kazandı. Kulüp bazında büyük olmayan takımlarla yapabileceği her şeyi yaptı. Büyük takım çalıştırmak için beklemedeydi ama Milli takım çok farklı elbette. Sigarayı bırakması kendi adına faydalı olur. Hayırlı olsun.

Milli Takım dönüşlerinde Galatasaray'ın başına geçenler hep şampiyon olmuştur.

2012- Fatih Terim
2016- Hamza Hamzaoğlu
2018- Fatih Terim

Arkasında dururlar umarım. Okanın da sağlam durması lzm, yeni ve guclu bi profil olusturmalı. Buradan sonraki durak biz oluruz.

Begendim. Artik Yeni jenerasyon T.D. görmek istiyoruz.

Milli takım sonrası yollu bir gün bize düşer.

Hayırlı olsun herkes adına.

Yarın inşallah çıkıp "Bu yabancı sınırı aslında o kadar da kötü bir şey değil." demez. Gerçi O'nun demesiyle kural değişir mi bilmiyorum ama kaç yıldır beynimizi kemirdi filozof efendi. Yıldık artık.

Bi sonraki avrupa sampiyonasindan sonra artik bize gelir bjk teklif yapmazsa eğer

Geri
Üst Alt