Miralem Pjanic Resmen Beşiktaş'ta

Çok çok iyi transfer keramettin seni etiketleyemiyorum hani 10 milyon euro maaşı vardı nasıl alacağız gibisinden çıkışıyordun? Zaten nasıl geldiğine sende şaşırmışsındır var mı bi ön görün konu hakkında

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 değil 15 milyon euro brüt maaşı var, net 3 verseler bile vergiyle 5 eder. 50 milyon 1 senelik kiralık adama vermemek doğru karar.

Şaşırdığım konu bunlarn alması değil Barcelona'nın % 75 maaşını ödeyip bunlara vermesi.

Transfer dönemi hemen hemen her yerde kapandigi icin biz bunu veriyoruz, üstünü tamamlarsaniz aliriz demislerdir. Firsat transferi.

Böyle adamlari üst üste aldigin zaman ya rezil olursun ya vezir. Tutarsa kralsin, tutmazsa boksun. Bakalim neler yapacaklar.

Oyuncunun ücretine ve CV'sine bakarsak bizim transfer politikamiza uymuyor ama transfer döneminin basindan beri orta saha arayan yönetimimiz hala birini getirememisken bu herifler ihtiyaci olmadigi halde sansasyonel transfer yapti.

Limitte 2.25lik yer var miydi acaba? Bir katakulli cevirip almis olabilirler. Montero'nun 750 bin alacagi söyleniyordu. 3M euro 30 milyon TL yapar. O kadar limiti kimi gönderip actilar?

Kiralık oyuncular aidiyet hissedemiyo yea ondan başarısızız diyip başarısızlığa kulp bulanlar

Kiralıklardan geçilmeyen takıma şampiyonluk kaybedip bide onlardan daha kötü top oynuyo

La hani kiralıklarla oynayınca başarı gelmiyodu adamların her oyuncusu kiralık
Teknik direktörleri kiralik oyunculardan verim alabiliyor demekki.

çok çok iyi transfer. Fizik olarak düştüğü doğru ama o kadar olsun. Mesut ve Teixeira gibi oynamadan gelmiyor. Geçen sene baya maçı var ,milli takımda da oynuyor

bosnalı olması sebebiyle uyum sorunu falan da yaşamaz. Tek eksi kiralık olması. Galiba satın alma opsiyonu da yok. Tek başına şampiyon yapsa bile seneye hiç bir şekilde yok

Adamlar iyi kadro kurdu kim ne derse desin ligde favoriler o kesin ama favori her zaman kupa getirmiyor artı 3 kulvarda mücadele edecekler…
Bizim transferler tam kapalı kutu hayırlısı olsun bizim için…

Ünal Aysal gibi bir başkanın olmazsa, böyle gider Rumen çingeneleri doldurursun takıma. Ha bir de genç yetenek diye Keçiören-Şefaatli gibi kırsal kesim topçuları var.

Kıskanmayın hiç BJK kaliteli ve vizyonlu bir takım kurdu.

Bana kimse bu transferin 2.25 milyon euro bittiği hikayesini anlatmasın. İnanan varsa köprü satıyorum. Maç başı bilmme ne uçurmuşlardır parayı. Fakat iyi transfer ama uyumsuz olur bunlara. Bunlarında ihtiyacı bizim gibi gedsondu. En az 3 milyon euro maaşını çatır çatır ödesinler de göreyim.

Romadan beri cok begendigim oyuncuydu. Umarim iyi performansi sadece avrupa kupalarinda verir

Tam manasıyla fırsat transferi olmuş yalnız. Bize çok daha fazla lazımken hiç ilgilenmememiz için ne söylesem olmayacak.

Ünal Aysal gibi bir başkanın olmazsa, böyle gider Rumen çingeneleri doldurursun takıma. Ha bir de genç yetenek diye Keçiören-Şefaatli gibi kırsal kesim topçuları var.

Kıskanmayın hiç BJK kaliteli ve vizyonlu bir takım kurdu.
Lütfen kelimelerimize dikkat edelim. Onlar şanlı formamızı giyen futbolcular. Hakaret edilmesini kınıyorum.

Ne yalan soylim bjk kimseyi alamaz biz de gedson u bugun aciklariz diye dusunuyodum. Hoca ve yonetim Avrupa’yi tamamen gozden cikarmis. Kurulus amaci yabanci takimlari yenmek olan bir kulube ve bunu daha once defalarca basarmis bir kulube yakismadi.

Geri
Üst Alt