Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.428
- 12.049
- 2.573
Eyuyyy barça bize verceğin bi 6 yokmu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 değil 15 milyon euro brüt maaşı var, net 3 verseler bile vergiyle 5 eder. 50 milyon 1 senelik kiralık adama vermemek doğru karar.Çok çok iyi transfer keramettin seni etiketleyemiyorum hani 10 milyon euro maaşı vardı nasıl alacağız gibisinden çıkışıyordun? Zaten nasıl geldiğine sende şaşırmışsındır var mı bi ön görün konu hakkında
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teknik direktörleri kiralik oyunculardan verim alabiliyor demekki.Kiralık oyuncular aidiyet hissedemiyo yea ondan başarısızız diyip başarısızlığa kulp bulanlar
Kiralıklardan geçilmeyen takıma şampiyonluk kaybedip bide onlardan daha kötü top oynuyo
La hani kiralıklarla oynayınca başarı gelmiyodu adamların her oyuncusu kiralık
Ljajic dos Santos ise pjanic Messidir.Kafan güzel ise alttan alalım,tamam diyelim.Adem Ljajic vol. 2 Loading![]()
Kiralik 1 seneKiralık değil mi ya? Ben kiralık biliyordum bonservisiyleymiş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lütfen kelimelerimize dikkat edelim. Onlar şanlı formamızı giyen futbolcular. Hakaret edilmesini kınıyorum.Ünal Aysal gibi bir başkanın olmazsa, böyle gider Rumen çingeneleri doldurursun takıma. Ha bir de genç yetenek diye Keçiören-Şefaatli gibi kırsal kesim topçuları var.
Kıskanmayın hiç BJK kaliteli ve vizyonlu bir takım kurdu.