Miralem Pjanic Resmen Beşiktaş'ta

Kiraladigin oyuncuya bagli... Orta sahaya iki sene önce 3 adam kiraladik. Biri tutmadi, digeri sakat, biri forma girip anca tuttu. Ücü de gitt sezon sonu... Halil ve Gedson´u kiraladik, ikisi de müthis tuttu, zar zor Halil´i yeniden kiraladik... Bu sekilde planlama yapamazsin elbette...

BJK öyle yada böyle kiraladigi iki oyuncuyu bu sezon yine alabildi. Üstüne kiraladigi Pjanic Barcelona topcusu. Ancak BJK bile zamaninda bunun sancisini aboubakar, talisca gibi adamlar ile cekti.

Ben zaten bizim herhangi kiralik bir topcuyu aldigimizi da hatirlamiyorum hic bir zaman. Efsane oynamis Melo´yu bile ikinci senesine ikina ikina kiralayabildik, adam 3 ay tatil yapip ligin ilk yarisindan da fazla performans veremedi, sonra Ünal Aysal o klasik ,dersini son saat calisan cocuk benzetmesini yapmisti. Ondan sonra yine kendisini bonservisiyle almamiz sancili bir sürecti. Ve kastettigimiz adam efsane oynamis bir herif...

Onun disinda kiraladigimiz hic bir oyuncuyu alamiyoruz, yolun sonunda hep cingene pazarligi var ve olmayan transferler.
Adem bu benim hangi dediğime cevap ben anlamadım

Destekledinmi eleştirdinmi

Biz birkaç senedir birsürü adam kiraladık ve gedsonla halil vs hariç kimseye kalsınlarda demedik diyemedik atıyorum 10 kişi aldıysak 2si 3ü tutup 7-8 karavanaysa

Sergen ise 10 alıp 2-3 karavana 7-8 tutmuşsa(rakamı sallıyorum baz alan mallar olmasın) ortada bizim adımıza bi iş bilmezlik var demektir,demeyende at gözlüğü takanlar zaten onlarada bişey anlatamıyosun,iyi futbol oynadığımızıda sanıyo onlar

Ortada başarısızlık var bunun sebebine

Kiralık topçu dendi
Yıldız oyuncu yok dendi
Tff dendi
Dış mihrak dış güçler dendi
Masabaşı oyunları dendi
İç güçler dendi
Zemin dendi
3 günde bir maç dendi
Fikstür dendi
Zorlu dendi
Uçak yolculuğunun mesafesi dendi
Hava durumu dendi
Hakem dendi
Ffp dendi
Şl,uefa,ztk gruplar zor dendi
Makas dendi
Anadolu takımları farkı kapattı dendi
Kampa transfer yetişmedi dendi
Menajerler akıl çeliyo

Dendi dendi dendi

Bi tenceredeki yemek,bi ipteki çamaşır bide damdaki kuş kaldı geriye bunlar harici herşey suçlu,kabahatli,hatalı,sorumlu

Tek bir kişi hariç

Bu neden görülmek istenmiyo onuda anlamış değilim

Şu kepçe bile kiralık miralık oyuncuyla, iyi kötü bi oyunla oynuyoken biz niye bişey yapamıyoruz

Yapıcaz,yapıcaz,yapıcaz

Nereye yapıcaz yaw,çık bi turda ben yönetiyim takımı yapıcaz diyerek

X bir maçı kazanırız ft:arkadaşlar gs süper bundan sonra daha iyi olucaz

Aradan onlarca maç geçer oyun hala bok gibidir

X bir maçı kazanırız ft:arkadaşlar gördünüz üstüne koyarak gidicez

Aradan onlarca maç geçer oyun hala bok gibidir

X bir maçı kazanırız ft:bundan sonra bayern lpol kollasın kendini

Böyle seneler geçiyo ortada ne bi sistem var ne bir oyun var ne çizilmiş bir set var ne üstüne konan bi oyun var

Bayır aşşa gidiyoruz

Terimball diye bi zırva çıkardı yardakçıları,topçuların normal paslaşmasını kolaj yapıp bakın bişey oynuyoruz pas oynuyoruz diye aptal taraftara yedirmeye çalışıyolar ilginçtirki taraftarda yiyo,kahveci hasan amcayı geçtim altın günündeki hayriye teyze bile kocası eve gelince registayı naptınız aldınızmı diye soracak bilgiye erişmişken stoperin birbiriyle paslaşmasına oyun tarzı denmesi büyük bir garabettir

Sergenle ft bugün yer değiştirsin biz ligde banko şampiyon oluruz eksiklere rağmen

Bu cümleyi kepçe bana kurdurabiliyo ama imparator kurduramıyo öyle bitik bir noktadayız

Lazio maçında yada ligde fark yiyelim suçu 3 aydır aldırmayıp paşa maçında farkettiği alınmayan ön liberoya atacak hemen

Bu lazio marsilya falan kim yahu,bunlar biz şl takımıyken 4.torbadan keşke bu kekler gelsin diye dua eden takımdık şimdi grup sonunculuğunu daha maçlar başlamadan kabul etmiş haldeyiz bizi bu hale getirenler utansın

Ama napıyo utanmıyo

3 yıl daha istiyo :)

Adamlar işi biliyor büyük maçlarda 3 defans yapıp 6 tane yiyeceğime iki üç tane usta ayak alırım rakibe üçlü oynatırım diyor

Helal olsun bizde gençleşiyoruz güzelleşiyoruz diye hocanın masallarını dinleyip duralım

1 yıllık kiralık
Garanti ücret: 2.750.000 euro

Beşiktaş'ta Pjanic'e lisans çıkarmak için Hasic'in lisansı feshedildi.

Adam babelden az alacak:)
Barcelona gibi bir dünya devine 60 milyon euro bonservis bedeli karsiliginda transfer olan Pjanic orada net 5.5 milyon euro kazanirken biz 33 yasinda kulüpsüz Babel'e nasil 2.5 net + 2 milyon imza parasi (3 seneye dagitilmis) +1 milyon euro bonus veriyoruz anlamiyorum. Dünyada o parayi Babel'e ödeyecek 2.bir kulüp daha yok.

Barcelona gibi bir dünya devine 60 milyon euro bonservis bedeli karsiliginda transfer olan Pjanic orada net 5.5 milyon euro kazanirken biz 33 yasinda kulüpsüz Babel'e nasil 2.5 net + 2 milyon imza parasi (3 seneye dagitilmis) +1 milyon euro bonus veriyoruz anlamiyorum. Dünyada o parayi Babel'e ödeyecek 2.bir kulüp daha yok.
8.5 net alıyor 5.5 ne alaka

resmi açıklama mı.bu adam barcelonada net 8-9 alıyordu muhtemelen %50 si en az 4 milyon eder.
Alman sayfasinda 10.2 milyon yaziyor, o brüttür muhtemelen. %50si vergi oldugunu düsünürsek 5.5 küsür falan, onun %50si de 2.75e geliyor iste. Yarisini Barcelona ödüyor gibi @Alper Altun belki daha net rakam biliyordur.

sözleşmesini feshetmişler ben de kesin hasictir diyordum o fesh edilen

Iyi transfer, kagit ustunde. Gelir oynar sonra yorumlarim. Bu yasima geldim nice transferler gorduk, kimisi vezir kimisi rezil oldu. Oyuncu ligin ustunde kalitede N.S.A'da ancak ne olur ne biter ne veriri ne vermez 3-5 mac sonra goruruz. Kagit ustunde iyi transfer bunu soylemek yanlis degil.

Geri
Üst Alt