- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
Bjk şampi desenize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem bu benim hangi dediğime cevap ben anlamadımKiraladigin oyuncuya bagli... Orta sahaya iki sene önce 3 adam kiraladik. Biri tutmadi, digeri sakat, biri forma girip anca tuttu. Ücü de gitt sezon sonu... Halil ve Gedson´u kiraladik, ikisi de müthis tuttu, zar zor Halil´i yeniden kiraladik... Bu sekilde planlama yapamazsin elbette...
BJK öyle yada böyle kiraladigi iki oyuncuyu bu sezon yine alabildi. Üstüne kiraladigi Pjanic Barcelona topcusu. Ancak BJK bile zamaninda bunun sancisini aboubakar, talisca gibi adamlar ile cekti.
Ben zaten bizim herhangi kiralik bir topcuyu aldigimizi da hatirlamiyorum hic bir zaman. Efsane oynamis Melo´yu bile ikinci senesine ikina ikina kiralayabildik, adam 3 ay tatil yapip ligin ilk yarisindan da fazla performans veremedi, sonra Ünal Aysal o klasik ,dersini son saat calisan cocuk benzetmesini yapmisti. Ondan sonra yine kendisini bonservisiyle almamiz sancili bir sürecti. Ve kastettigimiz adam efsane oynamis bir herif...
Onun disinda kiraladigimiz hic bir oyuncuyu alamiyoruz, yolun sonunda hep cingene pazarligi var ve olmayan transferler.
resmi açıklama mı.bu adam barcelonada net 8-9 alıyordu muhtemelen %50 si en az 4 milyon eder.1 yıllık kiralık
Garanti ücret: 2.750.000 euro
Barcelona gibi bir dünya devine 60 milyon euro bonservis bedeli karsiliginda transfer olan Pjanic orada net 5.5 milyon euro kazanirken biz 33 yasinda kulüpsüz Babel'e nasil 2.5 net + 2 milyon imza parasi (3 seneye dagitilmis) +1 milyon euro bonus veriyoruz anlamiyorum. Dünyada o parayi Babel'e ödeyecek 2.bir kulüp daha yok.Adam babelden az alacak![]()
Resmi.resmi açıklama mı.bu adam barcelonada net 8-9 alıyordu muhtemelen %50 si en az 4 milyon eder.
8.5 net alıyor 5.5 ne alakaBarcelona gibi bir dünya devine 60 milyon euro bonservis bedeli karsiliginda transfer olan Pjanic orada net 5.5 milyon euro kazanirken biz 33 yasinda kulüpsüz Babel'e nasil 2.5 net + 2 milyon imza parasi (3 seneye dagitilmis) +1 milyon euro bonus veriyoruz anlamiyorum. Dünyada o parayi Babel'e ödeyecek 2.bir kulüp daha yok.
Alman sayfasinda 10.2 milyon yaziyor, o brüttür muhtemelen. %50si vergi oldugunu düsünürsek 5.5 küsür falan, onun %50si de 2.75e geliyor iste. Yarisini Barcelona ödüyor gibi @Alper Altun belki daha net rakam biliyordur.resmi açıklama mı.bu adam barcelonada net 8-9 alıyordu muhtemelen %50 si en az 4 milyon eder.
bence açıkça yalan atıyorlar yine el altından para verme veya çift sözleşme olayı vardır muhtemelen. dış kaynaklar %50 sini verecekler diyordu çünküResmi.
Barcelona kendi %70 gibi oranını karşılıyor bu durumda.
1 yıllık kiralık
Garanti ücret: 2.750.000 euro
Onu bilemem ama %50 olsaydı resmi olarak en az 4 milyon euro gözükmeliydi elbet.bence açıkça yalan atıyorlar yine el altından para verme veya çift sözleşme olayı vardır muhtemelen. dış kaynaklar %50 sini verecekler diyordu çünkü
O rakam dogruysa Barcelona'nin bku yemesi gayet normal.8.5 net alıyor 5.5 ne alaka