# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Off resimle ne ilgisi var bu adamı izledim de çıtkırıldım işte.Hollanda yumuşak bir lig türkiye de çok zorlanacak benim görüşüm bu.Resmi size göstermek için koydum.

Saçma bir resim koyup o resim üzerinden konuşunca haliyle resim üzerinden konuştun anlıyoruz. Resimle ne ilgisi var diye yazman komik olmuş yani.

Zaten öyle demiştim geçmiş mesajlarda.Stoch bence böyle bir oyuncu değil.Hollanda ligine bakmayın orası yumuşak , türkiyede parçalarlar.

Hollanda'nın yumuşak olduğunu biliyorum ancak darbelerden kaçabilen bir adam bunu videolarda görebilirsin.. Dos Santos dengeli mi sence mesela ?

Fiziki yapısı futbola uygun değil. Alt bacakları çok kısa.

Arda'nın fizik yapısı çok mu uygun? Adam hızlı mı hızlı kalçadan vuruyor toplara, çevik, dengeli, mental açıdan da iyi.. Kusura bakma bundan daha iyisini alamayız kolay kolay sakın Lens falan deme de :P

Xavi ve Iniesta o fizikle yaşamasınlar o zaman.Dünya kupasın'da,Afrika takımıyla oynarken,ikisine bişey olmasın diye kadro dışı bırakacaklarmış.

Arda'nın fizik yapısı çok mu uygun? Adam hızlı mı hızlı kalçadan vuruyor toplara, çevik, dengeli, mental açıdan da iyi.. Kusura bakma bundan daha iyisini alamayız kolay kolay sakın Lens falan deme de :P

Lens falan niye demeyeyim? Lens bu adamı top diye oynar. Fizik olarak da, yetenek olarak da, mental olarak da katlar.

Bacak diyince aklıma benimde güzel bir söz geldi neyse söylemicem :D

Diz kapağının altından bahsediyor sanırım.. :D

Bende onu diyorum işte fizik yapısıyla birlikte vücudu biraz problemli gibi.

Arda bu adamdan 10 cm uzun. Kaldı ki çok daha dengeli bir vücudu var.

alakası yok arda yı gerçekte gördün mü bilmiyorumda ben gördüm,gövdesi uzun,bacakları kısa,dengeli falan değil vücudu,ayrıca alt bacak falan diye de vücuttan anlıyorum ahkamları kesme bence,daha ona kalf dendiğini bile bilmiyosun:o

"B.ku b.kuna muhalefet olmak istiyoruz" demiyorsunuz da alt bacak, fizik falan diye seyler uyduruyorsunuz.

Lens falan niye demeyeyim? Lens bu adamı top diye oynar. Fizik olarak da, yetenek olarak da, mental olarak da katlar.

Sonunda o dediğin şeyleri ben sana yapacam herkes rahatlayacak merak etme ;)

Lens niye çıkarıldı Hollanda mill takımından peki onu söyle ? O kadar iyi adamsa eğer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt