# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

bi dakka gencler serhat kiyaslamadi onlari,

ben sadece o istatistiklerin lensi goklere cikarmaya yetmedigini gostermek icin sordum kewel istatistiklerini

bi dakka gencler serhat kiyaslamadi onlari,

ben sadece o istatistiklerin lensi goklere cikarmaya yetmedigini gostermek icin sordum kewel istatistiklerini

Kıyasladı bal gibi de.. Kewell kadar bir oyuncu dedi Lens'e...

Tabi Lens oynadı Uefa yarı finallerinde daha 19 yaşındayken Lens oynadı 17 yaşında Premier Ligde ya kıyaslıyor adam...

Stoch güzel bir kumar olacaktır. Olursa sevinirim ama olmazsa da niye olmadı diye üzülücek adam değil bence.

Kıyasladı bal gibi de.. Kewell kadar bir oyuncu dedi Lens'e...

Tabi Lens oynadı Uefa yarı finallerinde daha 19 yaşındayken Lens oynadı 17 yaşında Premier Ligde ya kıyaslıyor adam...

tmaamda benim yuzumden oldu okursan oncesini

ya gecelim bu istatistiklerden cok daha onemli seyler var futbolda

dakika basina skor sayisi az olan sporlarda istatistik onemsizdir

Şunu da unutmamak lazım, hayalini kurduğunuz adam Kewell gibi skora katkı yapacak etkili bir kanat. Lens tam da istediğiniz tanıma denk geliyor. Kewell'ın şu haline razıyken siz, daha enerjiği ve gencini eleştiriyorsunuz. Lens'i eleştirirken, Stoch'u hesaba katmayı unutuyorsunuz ancak. Eredivisie'de Lens 165 dakikada 1 gol atarken, Stoch ancak 271 dakika 1 gol atmış ve 1'i de penaltıdan o gollerin. Lens yetmemiş, Stoch'u ikiye katlayarak 8 asist yapmış.

Lens > Stoch. Kewell'ı kıyaslamak için aynı şartlarda değerlendirmek lazım, ancak bana kalırsa Lens hiç de aşağı kalır bir adam değil Kewell'dan.

tmaamda benim yuzumden oldu okursan oncesini

ya gecelim bu istatistiklerden cok daha onemli seyler var futbolda

dakika basina skor sayisi az olan sporlarda istatistik onemsizdir

Serhat'ı savunmanıza gerek yok bu aykırılıklarına alıştık...

Yeri gelir Rijkaard'ın yerine beni koyun daha iyi olur bile der o Lens Kewell kadar oyuncu demiş bu az bile yani..

Şunu da unutmamak lazım, hayalini kurduğunuz adam Kewell gibi skora katkı yapacak etkili bir kanat. Lens tam da istediğiniz tanıma denk geliyor. Kewell'ın şu haline razıyken siz, daha enerjiği ve gencini eleştiriyorsunuz. Lens'i eleştirirken, Stoch'u hesaba katmayı unutuyorsunuz ancak. Eredivisie'de Lens 165 dakikada 1 gol atarken, Stoch ancak 271 dakika 1 gol atmış ve 1'i de penaltıdan o gollerin. Lens yetmemiş, Stoch'u ikiye katlayarak 8 asist yapmış.

Lens > Stoch. Kewell'ı kıyaslamak için aynı şartlarda değerlendirmek lazım, ancak bana kalırsa Lens hiç de aşağı kalır bir adam değil Kewell'dan.

tamam işte kewell 32 yaşında,hasta,kronik sakat,yaşlı haliyle ve türkiye ligi hollanda liginden daha zor olmasına ve de ondan 349 dakika daha az oynamasına karşın,dakika-gol oranında jeremain lens i geçmiş,demekki çok bi b.k değilmiş bu lens:rolleyes:

Senin hesabına bakarsak işimiz var.Ona bakarsan Jeremain Lens bu sezon 39 maç yapmış; Miroslav ise 50 maç.Lens 32 maçta 12 gol 8 asist yapmışken; Stoch ise 32 maçta 10 gol 4 asist yapmış.Dağlar gibi fark mı var arada çözemedim.Miroslav çok daha fazla maç yapmış hem.

tamam işte kewell 32 yaşında,hasta,kronik sakat,yaşlı haliyle ve türkiye ligi hollanda liginden daha zor olmasına ve de ondan 349 dakika daha az oynamasına karşın,dakika-gol oranında jeremain lens i geçmiş,demekki çok bi b.k değilmiş bu lens:rolleyes:

Ona bakarsan Stoch'u da geçmiş o zaman, Stoch da çok bi b.k değilmiş mi diyelim? :o

Serhat'ı savunmanıza gerek yok bu aykırılıklarına alıştık...

Yeri gelir Rijkaard'ın yerine beni koyun daha iyi olur bile der o Lens Kewell kadar oyuncu demiş bu az bile yani..

hayir anlatamadim:) dediklerinin dayanagi yok ama kewel konusu benim onu icine cektigim bir tuzakti diyorum:)

İşte siz o ligde fırtınalar estiren Lens'i bile beğenmezken, Stoch gibi vasat adam gelecek diye şölen yapıyorsunuz.

Ne bileyim, Hollanda ligi vasat diye Stoch'u istemiyordun, herkes oynar orda diyordun, bende Lens de Hollanda liginde diyorum. :melek:

Stoch'u niye istiyorsun o zaman? Mazoşist misin?

Senin hesabına bakarsak işimiz var.Ona bakarsan Jeremain Lens bu sezon 39 maç yapmış; Miroslav ise 50 maç.Lens 32 maçta 12 gol 8 asist yapmışken; Stoch ise 32 maçta 10 gol 4 asist yapmış.Dağlar gibi fark mı var arada çözemedim.Miroslav çok daha fazla maç yapmış hem.

Maça bakma, aldığı sürelere bak. Arada 1000 dakika fark var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt