- 6 Eylül 2014
- 83.225
- 56.797
- 4.283
Adama haciz mi getirecenSen kolay kolay adam beğenmezsin
Kefilmisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama haciz mi getirecenSen kolay kolay adam beğenmezsin
Kefilmisin
Adamı videolardan izledim, sadece bir maçını 90 dakika izledim. O maçta da ağır vasattı. Ancak sanki tutacak gibi bir his var içimde.Sen kolay kolay adam beğenmezsin
Kefilmisin
Oyuncu tutmazsa sinirimizi kimden çıkaracağımızı bilelim diyeAdama haciz mi getirecen
Transfer gerçekleşirse genelde sıkıntı yaşadığımız kapanan ekiplere karşı çok öldürücü bir silah olacağı şüphesiz.Ayrıca kerem ve cicaldaunun da performansını direk artıracaktır
•Quod erat demonstrandum•
Tutturamadigin olmadi miOyuncu tutmazsa sinirimizi kimden çıkaracağımızı bilelim diye
Geçen sene gedson sorumluluğunu ben almıştım,şükür yanılmadık
Keşke Hasan sas olsaTopla çok oynuyor, zamanında topu ayağından çıkarmıyor, hasanşaşı hatırlattı bana.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha siftah yapamadık biliyosunki futbol duayeni sayılırızTutturamadigin olmadi mi
Bende değil Ben ayrıntılı izlemem lazımdı. stil olarak begendim ben onu sadece. Hadi bende olsun yinedeDaha siftah yapamadık biliyosunki futbol duayeni sayılırız
Berkanın sorumluluğunuda aldım daha gelmeden
Cicaldu sende
1:40 ta 2 kez araya kaçan oyuncuya vermeyerek hem atağın içine etti, hem de adamı çıldırttıTopla çok oynuyor, zamanında topu ayağından çıkarmıyor, hasanşaşı hatırlattı bana.
Transfer gerçekleşirse genelde sıkıntı yaşadığımız kapanan ekiplere karşı çok öldürücü bir silah olacağı şüphesiz.Ayrıca kerem ve cicaldaunun da performansını direk artıracaktır
•Quod erat demonstrandum•
21 yaşında oyuncu istediğin gibi geliştirebilirsin teknik ekibe düşüyor görev.Topla çok oynuyor, zamanında topu ayağından çıkarmıyor, hasanşaşı hatırlattı bana.
Morutani istiyorum diyip aldirdi seneye gondermeye calisir yucu terimAyak tenisi boşuna mı yapıyorlar saniyorsun