Morutan İstanbul'a Geldi!

Daha siftah yapamadık biliyosunki futbol duayeni sayılırız

Berkanın sorumluluğunuda aldım daha gelmeden

Cicaldu sende
Bende değil Ben ayrıntılı izlemem lazımdı. stil olarak begendim ben onu sadece. Hadi bende olsun yinede

Transfer gerçekleşirse genelde sıkıntı yaşadığımız kapanan ekiplere karşı çok öldürücü bir silah olacağı şüphesiz.Ayrıca kerem ve cicaldaunun da performansını direk artıracaktır

•Quod erat demonstrandum•

Topla birlikte çok adam rencide eder. Emro Morun şutları daha etkili olanı diyebiliriz. BVB'de Porto da olsa ortalama 40 50ye okuturlardı

Bokunda boğuşma full atak sonlandirma empty sut cekme low

Eger kaleye daha hizli giderse ve amaci kaleyi gormek olursa baska biseye evrilir..

Olmus değil olacak oyuncu havasinda .. Umutlandırdı

Gerçekten güzel bir transfer olur bizim adımıza, zaten maaş yükünün öyle abartı olacağını sanmıyorum bu sene PvA haricinde oyuncu giderleri konusunda muazzam adımlar attık ki PvA 'un 31 yaşında olması sebebiyle de baştan istemediğim bir transferdi

Eğer Morutan gelir de son lig maçında gördüğümüz, hatta geçen sene Gedson 'un Akbaba ile birlikte ilk 11 'de olduğu 4-2-3-1 düzeninde devam edersek aşağı yukarı şöyle bir şey olur

Mohamed
Kerem-Cicaldau-Morutan
Berkan-Taylan
PvA-Nelsson-Luyindama-Boey
Muslera

Ben Mohamed 'in eninde sonunda formayı kapacağına inanıyorum, keşke Marcao öyle saçma sapan işlere kalkışmamış olsaydı da şu takıma gönül rahatlığıyla onun da ismini yazabilseydik, neyse

Morutan 'ın gelmesi özellikle hücumda Mohamed & Kerem hatta Cicaldau gibi adamların üzerinden yük alalacaktır. Çünkü bu transfer döneminde takıma katılan oyuncular içinden special one diyebileceğimiz adam Morutan olabilir

Morutan 'dan sonra transfer döneminin son günlerine kadar transfer olacağını sanmıyorum, Halil ve bir fırsat transferi bekleriz sanırım

Maç kadrosunda yoksa hayırlı olsun. Hiç tanımıyorum 5 dakikalık skills videosunu bile izlemedim umarım beklentileri karşılar ama sağ kanada bence daha net bir isim gerekiyordu

Geri
Üst Alt