Morutan İstanbul'a Geldi!

Alıp bize zarar yazan(parasal ve oyunsal) bi latovici var başka da yok biraz da tamaş diyebiliriz o da kafası free bir elemandı, soğuk kanlılığından öne pek çıkamadı.
Son iki rumene harcadığımız para 12 milyon euro.
Sadece belhandaya verilen para 20 milyonun üstünde.
Bir ülkenin gelecek vaadeden iki futbolcusunu alıyorsun. Bundan sonrası işleyip satmak.

Sınır olmasa 2-3 milyon arasına coman'ı da isterdim. +6 Yedek yabancı hakkın var babel ılığı gireceğine o girsin.

Bu transferde bonus olayı sadece bana mı saçma geliyor. Neden UEFA’ya gruplara kalırsak extradan para veriyoruz. Diyelim ki gruplara kaldık bunun için alacağımız para, yenilip konferansa kalınca alacağımız para ile çok farklı değil. Aralarında ciddi bir fark yok. Böyle olduğu halde neden bonus diye bu maddeyi koyduruyoruz. Gruptan çıkınca devreye girse o bonus mantıklı olurdu. Elenmek mi istiyoruz. Kafamda deli sorular.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu transferde bonus olayı sadece bana mı saçma geliyor. Neden UEFA’ya gruplara kalırsak extradan para veriyoruz. Diyelim ki gruplara kaldık bunun için alacağımız para, yenilip konferansa kalınca alacağımız para ile çok farklı değil. Aralarında ciddi bir fark yok. Böyle olduğu halde neden bonus diye bu maddeyi koyduruyoruz. Gruptan çıkınca devreye girse o bonus mantıklı olurdu. Elenmek mi istiyoruz. Kafamda deli sorular.

Elenirsek bahane olsun diye olabilir.

Bu tur seyleri fazla kafayi takmayin, hayatta daha onemli seyler var ;)

Geri
Üst Alt