Morutan İstanbul'a Geldi!

muslera
Boey luyindam nelson van ahnholt
taaylan
morutan berkan cicaldao kerem
diagne

ftnin kafasindaki 11 budur herhalde ama zor maclarda orta saha cok yumusak kalir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bekler mi? Boey ve van Aanholt niye alindi? O planlamayi onceden yapmalari lazimdi simdi olmaz daha reis.

Mert Muldur Turkiye'ye gelmez bana gore.

takimda 13532 milyon tane bek var zaten
bir tane yerli bek almadilar
müthis bir planlama

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Romanya medyası haberi RESMİ şeklinde geçmeye başladı.

ALLAHIM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL

ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR

Doğrudur inşallah diyelim, ne olursa olsun Morutan potansiyelli bir oyuncu, ayrıca onun gibi dribling yeteneğine sahip 2. bir oyuncu bile yok takımımızda

TFFnin tavrından sonra Sabri Sarıoğlu bile geri dönerse desteklemek görevimizdir

Kopenhagen gecen hafta 3 milyon euro teklif etmisti diye haberler vardi. Bu rakam cok inandirici gelmedi bana. Bizde pesin 4.2 milyon euro verecek para yok zaten.
Amma fakir ettiniz bizi.
Stad sponsor filan, baktigin zaman diger transferler uzun vaadeli, yani daha para bile harcamadik.

Gelecek demiştik. Geçen yılın en iyi 11inde sağda morutan ortada cicaldau vardı. Kim ne derse desin iyi transfer. Futbolcu mutlu olduğu yerde daha verimli olur. Bide Feghouliden medet umanlar var hayretler içinde bakıyorum. Bize gelen oyuncu zayıflamak yerine şişmanlıyor.

Çalım atabilen birisi çok önemliydi. Ligde 40 maçın 30 tanesini 5-5-0 olarak çıkan rakiplere karşı oynuyoruz.

Bonservis çok önemli değil kulüp akıllıca hareket ediyor uzun vadede ödeme planı şeklinde. Bizi bugüne kadar en çok yoran şey futbolcu maaşlarıydı morutan muhtemelen 600-700 bin euro civarı alır

Geri
Üst Alt