O zaman bizim kanat işi yine yarım yamalak kalacak desene. Bize saf kanat, top alıp giden biri daha iyi olmaz mıydı?Daha cok 10 numara, kanatta da oynayabiliyor ama oyle sanildigi kadar hizli bir oyuncu degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman bizim kanat işi yine yarım yamalak kalacak desene. Bize saf kanat, top alıp giden biri daha iyi olmaz mıydı?Daha cok 10 numara, kanatta da oynayabiliyor ama oyle sanildigi kadar hizli bir oyuncu degil.
Bu kadar yaygara koparılacak oyuncu mu bu!
Onlara göre fenerin aldığı daha ucuz30 yaşındaki oyuncuya verilen 5-8 bandında ki bonservislere laf edilebilir. Ancak 25 yaş altı oyunculara verilen bu ücretlere laf edenler maliyet işlerine çok kafa yormasa daha iyi olur.
Eger Cicaldau daha cok 10 numara gibi oynatilsa bence o dedigin zaten daha mantikli, cunku hizli ucan bir kanat sanki daha cok isimize yarayabilir ama hoca belki Morutan'i daha serbest ya da forvet arkasi oynatirsa bilemem.O zaman bizim kanat işi yine yarım yamalak kalacak desene. Bize saf kanat, top alıp giden biri daha iyi olmaz mıydı?
Bok attıkları rumenlerden tarihin en iyi oyuncusu geldiGören de takımı rumenlerle doldurduk sanacak 2.rumen olacak takımdaki, son 10 yıldır da takımda Rumen yok (Latovlevici lig içi transfer olduğu için saymadım) . Öyle bir diyorsunuz ki her sene Rumenlerden kazık yiyormuşuz gibi. Milliyeti üzerinden yorum yapmayı anlamıyorum.
Emre mor ancak halisahadaki adamlarla karşilaştirilir emre mor topçu değil.Bok atanlara bakmayın. Emre Morun şut çekeni ve daha iyisi. Keşke BVB gibi bi takıma kiralasak.
bvb kendı dırek alır nıye kıralasın adamlarBok atanlara bakmayın. Emre Morun şut çekeni ve daha iyisi. Keşke BVB gibi bi takıma kiralasak.
Stil olarak dedim. Sol ayak. Çok ters çalımları var. Emre paranın köpeği oldu totosu kalktı. Morutan elbette Emre'den çok daha potansiyelli ve yetenekliEmre mor ancak halisahadaki adamlarla karşilaştirilir emre mor topçu değil.
Bizden bahsediyorum. Oyuncu kiralamaktan. Yada gelişeceği Avrupa kulüplerine. Bruma yı kiraladıkta kazandık. Yoksa ondanda birşey olmayacaktıbvb kendı dırek alır nıye kıralasın adamlar
Yalniz Emre Mor ile solak ve kisa boylu olmasi disinda baska benzer bir ozelligi yok amaBok atanlara bakmayın. Emre Morun şut çekeni ve daha iyisi. Keşke BVB gibi bi takıma kiralasak.
Para yüzünden değil daha çok mental sorunları yüzünden bence. Para için olsa bize gelmezdi. Bence Emre'ye iyi destekte bulunmak lazım toparlanması için.Stil olarak dedim. Sol ayak. Çok ters çalımları var. Emre paranın köpeği oldu totosu kalktı. Morutan elbette Emre'den çok daha potansiyelli ve yetenekli
rahmetli maradona rumen miymisBok attıkları rumenlerden tarihin en iyi oyuncusu geldi
Fırçayı yiyince bileti buluvermiş galiba.Olimpiu Morutan'ın uçak rezervasyonu yapıldı. Bir aksilik olmazsa 21:50'de Bükreş'ten kalkan uçakla İstanbul'a geliyor.
@sco1905