Morutan İstanbul'a Geldi!

cicaldayunun da baya yardirip gol attigi skill videolari var

bunun da öyle

seviye farkindan dolayi rumen liginde bu arkadaslar daha rahat hareket ediyorlar

o lige fazla geliyorlar ama burasi farkli bir ortam

cicaldayunun da baya yardirip gol attigi skill videolari var

bunun da öyle

seviye farkindan dolayi rumen liginde bu arkadaslar daha rahat hareket ediyorlar

o lige fazla geliyorlar ama burasi farkli bir ortam
Dün cicaldau cok iyidi. Iki de iki yapiyordu direge takidli

Dün cicaldau cok iyidi. Iki de iki yapiyordu direge takidli
yok onü güzel yapiyor ama topla yardirip gidemiyor

skill videolarinda yardira yardira attigi goller var

bu morutan da öyle

messi gibi sanki ama burada öyle kolay adam gectirmezler buna

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu transferde bonus olayı sadece bana mı saçma geliyor. Neden UEFA’ya gruplara kalırsak extradan para veriyoruz. Diyelim ki gruplara kaldık bunun için alacağımız para, yenilip konferansa kalınca alacağımız para ile çok farklı değil. Aralarında ciddi bir fark yok. Böyle olduğu halde neden bonus diye bu maddeyi koyduruyoruz. Gruptan çıkınca devreye girse o bonus mantıklı olurdu. Elenmek mi istiyoruz. Kafamda deli sorular.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katılıyorum. Çeyrek veya yarı final olmalıydı.

habertürke göre 3.5 mil € bonservis + 600 bin euro maaş diyor.

gerçekten 15 civarlarından 3.5 milyona indirip bitirdiysek burak elması tebrik etmek gerek.

haziran gibi youtubede romanian future videolarını izlediğimde 10-15 aşağısı bitmez gibi geliyordu.

Stil olarak dedim. Sol ayak. Çok ters çalımları var. Emre paranın köpeği oldu totosu kalktı. Morutan elbette Emre'den çok daha potansiyelli ve yetenekli
Bence Emre, Morutan'dan daha potansiyelliydi daha hızlı da. Psikolojik bir sorun yaşıyor ve yeteneğini yansıtamadı. Morutan stil olarak aynen ona benziyor ama daha başarılı. Keşke Mor problemini halledebilseydi.

Bence Emre, Morutan'dan daha potansiyelliydi daha hızlı da. Psikolojik bir sorun yaşıyor ve yeteneğini yansıtamadı. Morutan stil olarak aynen ona benziyor ama daha başarılı. Keşke Mor problemini halledebilseydi.
Mor iyi dribblingciydi bu konuda world class olsa da ne iyi pasördü ne de iyi şutördü.

Morutan oyun zekası olarak daha iyi, Mor gibi her topu 1 dk ayağında tutmuyor.

Geri
Üst Alt