Mostafa Mohamed 1.5 Seneliğine Galatasaray’da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takimi kiraliklarla doldurup sezon bitince delik desik kalip yeniden basliyoruz..

Elimizdeki arıza da atıyordu gol. Nerede atıyor nasıl atıyor bunlar da mühim. Scout ekibinin onayı vardır elbet de yaşı genç denilecek yaş değil oynadığı lig doğru düzgün lig değil. Gelirse göreceğiz artık.
Hiç futbolcu tipi yok ama forumda bir rüzgardır aldı başını gidiyor. Ben izlemedim fiyatını duyunca videolarına bir bak istersen tubtan.

Goller dışındaki hareketleri de olan bir video. Burada izlediğim kadarıyla sırtı dönük top alabilen, iyi top saklayan ve hava toplarına hakim bir profili var.

Tüm özelliklerini geçtim çocuk ön direğe koşu yapıp tek vuruş gol atabiliyor. Bugün bizim maçta rahat 3-4 böyle net pozisyon oldu ama ön direğe Babel dahil kimse hareketlenmiyor.

Videolarını izledim. Ceza alanı içerisinde tek vuruş golcüsü gibi geldi bana. Takım oyununa pek katkısı yok sanki. Yanında yöresinde hareketli ve takım oyununa katkısı çok olan adamlar olursa tolere edilir ve çok da gol atar ama bizde o adamlar yok. O adamlar iyi oynayınca cagne de atıyordu ceza alanında. Bize çalım malım atabilen top süren pas alışverişi yapan daha komple biri lazım bence. Ama olması olmamasından iyidir.

Adam iyi Beyler, Onyekuru ile uyumlu bir ikili olurlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt