Elimizdeki arıza da atıyordu gol. Nerede atıyor nasıl atıyor bunlar da mühim. Scout ekibinin onayı vardır elbet de yaşı genç denilecek yaş değil oynadığı lig doğru düzgün lig değil. Gelirse göreceğiz artık.Gol atıyomuş
Elimizdeki arıza da atıyordu gol. Nerede atıyor nasıl atıyor bunlar da mühim. Scout ekibinin onayı vardır elbet de yaşı genç denilecek yaş değil oynadığı lig doğru düzgün lig değil. Gelirse göreceğiz artık.Gol atıyomuş
GS da dedıMeali nedir?
Hiç futbolcu tipi yok ama forumda bir rüzgardır aldı başını gidiyor. Ben izlemedim fiyatını duyunca videolarına bir bak istersen tubtan.Elimizdeki arıza da atıyordu gol. Nerede atıyor nasıl atıyor bunlar da mühim. Scout ekibinin onayı vardır elbet de yaşı genç denilecek yaş değil oynadığı lig doğru düzgün lig değil. Gelirse göreceğiz artık.
Ah ulen Emre Mor.. Efkarlandirdin yine.. Adam olsaydinda boyle Mısır falan dolastirmasaydin bizi.
Goller dışındaki hareketleri de olan bir video. Burada izlediğim kadarıyla sırtı dönük top alabilen, iyi top saklayan ve hava toplarına hakim bir profili var.
Aminتعال الان مصطفى محمد
Valla bunların aldığı hiçbir forvetten hayır görmedik ben de temkinliyim
transfer resmiyet kazanırsa video fln izlicem
yine tongaya gelmek istemem
ben onun ta kendisiyim ama fener formasıyla bir alakam bulunmamaktadırSen bizim Demir Y.Sever in neyi oluyorsun bu fener forması da neyin nesi...!
Bu golu guzelmis