Mostafa Mohamed Nantes'ta

1m falan atesleseydiniz bari

GscimbomMobile

Mohamed'in bize opsiyonu zorunluydu herhalde yoksa almazlardı bu paralara bırakıldığını göre verdiğimizi alalım yeter diye bakmışlar.

Bizim 4 milyon mecburi degilse odememiz sacma olmus. 2 milyon icin risk aldik

Benim anlamadığım iki şey var:

1. Bize transfer olan neredeyse tüm oyuncular, taraftarı çok memnun eden bir performansla başlayıp, sonra neden çöküş yaşıyor?
Bu adam ilk geldiğinde çok iyi transfer yapmışız demiştim.
Şu an yerden yere vurulan Boey için de ilk geldiği süreçte çok umutluydum. Bunu bir sürü oyuncumuz için söyleyebiliriz. İnanılmaz bir futbolcu öğütme fabrikasına döndük.

2. Bu kulüp değerlerini neden bu şekilde sıfırlıyor?
Bu yaştaki bir adamı, 250 bin Euro’ya o kadar düşük opsiyonla göndermek aptallıktır. Bu kadar düşük kira bedeli alıyorsan, opsiyon koyma. En azından çok iyi performans gösterirse 15 milyon Euro gibi bir rakama satabilme şansın olsun.

Müthiş mantıksız bir iş…

fransa fransa diye geldiği ilk dkdan itibaren ağlayan adam gitti sonunda

Benim anladığım boyunca tamamen gözden çıkartılmış söylenildiğine göre Fatih terim Mustafanın bonservisinin alınmasını istememiş
Gece hayatı da sorunluymuş oyuncunun adapte olamadığı aşikar bakalım Fransa’da ne yapacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her hali ile nantes icin hazirlanmis bir anlasma neredeyse sifir riskle transferi kapatmis herifler, heralde bizim yönetimi uyutmuslar veya uyusturucu vermisler bunu kabul etmeleri icin.

Utanin utanin, adamlar ciklet parasina oyuncuyu bir yil kiraliyor tepe tepe kullaniyor islerine gelmeyince postalabiliyor begenirse sudan ucuza alip direkt iki katina baska takima veriyor.

Burda bizim kazancimiz ne? Cidden oyuncu sattimiz gibi birazdan oyuncu alirkene böyle pazarlik yapin da bizde gorelim sizin hünerinizi.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevcut performansıyla M.Mohammed'e kimse talip olmaz. Şaşılacak bir durum değil.

Bu sene Fransa hayalini yaşasın bakalım seneye Sivas’ın yeni Mehmet Yıldız’ı olur.

Geri
Üst Alt