Mostafa Mohamed Nantes'ta

Oyuncu gitmek istiyor diye alenen zarar etmeyi göze alan tek kulübüz herhalde. Marcao'nun absürt bir rakama gidişini bile henüz hazmedememişken Muhammed'in getirisi olan para bu duruma tüy dikti.

Cagneyi yolladık iki kulübe geri geldi sonra gittik ozornafor u 100 bin dolarlık madde koyduk adamlar aldi ne güzel yönetiliyoruz kiralamada hiç kazandığımız birsey yok

bedavaya alip deniyolar tutarsa yine ucuza almis olacaklar. tutmazsa bize giriyo çünkü degeri düşecek.
0 risk

Nzonz, Boey, Mohammed, Saracchi, Mariano ilk seferde benim aklıma gelenler. Bütün oyuncular ilk geldiğinde mermi gibiler sonra düşüşe geçiyorlar enteresan. Çıkış yapan oyuncumuz 2 ise düşen 5 en az.

Zorunlu değilse opsiyon geri dönecektir, o yüzden 250k çok az. Çer çöp kiralanıyor bu paralara artık.

İnşallah 5-10 gol atarda kullanırlar opsiyonunu. Yoksa elimizde patlar bu takoz herif

Kötü bir anlaşma maalesef, Pek sanmıyorum ama umarım 8-10 gol atar ve bonservisi ile göndeririz.

Maaşıda yüksek değildi ne diye böyle bir kiralama yapılır, kendisini geliştirsin öyle gelsin diyorsak ozaman adamlar zaten bize bırakmaz alırlar bu fiyata, yok adamdan kurtulmak istiyorsak gerekirse kiralama bedeli istemezsin zorunlu opsiyon koyarsın ama hiç biri yok nasıl bir iş bilmezlik bizdeki bu transfer işleri...

Ne saçma bi transfer arkadaş bu. Bizim kulübü ciddi anlamda beceriksiz insanlar yönetiyor

Kalsaydı la bari bu nasıl salakça bir anlaşma

Tek kelime ile kepazelik. Dursunla cenk denen çakma gelen herkese para dağıtmaya devam ediyor 3-5 yıl önceki gibi. Ama bedavaya oyuncu veriyor. Sonra da iş yaptım diye geriniyor. Erden Timur sen ne iş yaparsın peki.

Geri
Üst Alt