Mostafa Mohamed Nantes'ta

Malesef Türkiye ligini kaçıncı bitirdiğini belli, dünya kadar gol yedik, Marcao'nun o fiyata gitmesi çok normal. Göz önünde bir lig de değiliz, UEFA performansına gitti Marcao yine o fiyata.

MoMo da Afrika kupasında cortladı, lig de doğru düzgün oynamadı oynasa da gol atamadı, kimse yüksek fiyat vermez ona. Gitmek istemesi de cabası.

Bu loserlar defolup gitsin, bunlar gittikçe transfer yapmışız gibi seviniyorum.

Gomis, Ömer, Aytaç, Omar, MoMo vs hepsi defolsun ya görmek istemiyorum bunları esame listesinde bile, ruhsuz looser herifler

sanki uçuk maaş alıyor gibi bonservisini öder ödemez aldığımız fiyata göndermeye çalışıyoruz onda da kiralık olarak

nantes kardeş kulübümüz olsa böyle iyilik olmaz

Gitmesi taraftarıydım. Zira mental olarak sıkıntılıydı, artık odak noktası kaymış. Bizim adımıza iyi oldu.

Adam ağlıyor. Keşke ilk başdaki performansını koruyabilseydi.

Az bile yükseltmiş nasılsa zorunlu değil.İnsafsızlar 250 bin 250 bin yükseltiyor biz bi koyuyoduk 15 milyon 10 milyon opsiyon elimiz cömert ha aldık mı hiç asla ama elimiz cömert.Onyelurular Melolar almadan 15 milyonlar havada uçuşuyordu kiralık oynatıp ya alamayacaz hacı sen tekrar bi kirala bi sonra konuşuruz diyorduk

Geldiğinde çok beğenmiştim bunu ve Morutan'ı ama ikisi de hayal kırıklığı oldu. Tutku yok, ölü gibi dolaşıyorlar.

Gene de Fener'de olsa en az 10 yazarlardı buna diye düşünmüyor değilim.

Geri
Üst Alt