Mostafa Mohamed Nantes'ta

25 yaşından sonra pas alışverişini, oyun görüşünü, son tercihlerini geliştirip de değerine değer katacağına pek ihtimal veremiyorum doğrusu...

Bari kiralama ücreti yüksek tutulsaydı da maliyetinin bir kısmı o şekilde çıkarılsaydı...

Hayırlı olsun güvendiğimiz ama performans alamadığımız bir oyuncuydu. Opsiyon kimde bilmiyorum ama soz hakkımız vardır umarım.

GscimbomMobile

Kalmak istemedi, kendini buraya ait hissetmedi. Galatasaraya küçük kulüp muamelesi yaptı. Gitmesi doğru, umarım dönmez bir daha.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seferovic + dubois kaplari gelir o halde bugün. Grillitsch üzümlü kekim yollarda kaldi :(.

Hicte üzülmedim vallahi. Adam daha topa vurmasını bilmiyor. Fener maçında iyi forvet aldık diye düşünmüştüm ondan sonra hiç katkısını gormedim. Bilerek mi oynamadı diye düşünmedim değil. Yolu açık olsun.

Yalnız zorunlu satın alma opsiyonu yok herhalde o kötü olmuş. Daha kötüsü olan 250.000 euroya kiralamasiz. Umarım maaşını biz ödemiyoruzdur.

Eğer Nantes 6m€'ya kadar çıktıysa;

1,5m€ kiralama bedeli, zorunlu 6m€ opsiyona fitim :ka21:

Mohamed gider gitmez Yunus acilen #11 formayı kapmalı!

Mostafa Mohammed: "Galatasaray'ı özleyeceğim. Burada çok güzel şeyler yaşadım. Umarım yine Galatasaray'a dönebilirim. Galatasaray'dan ayrılmak çok zor geldi. Duygusal anlar yaşadım.”

Nantes ile anlaşan Mostafa Mohammed, kamp yapılan otelden ayrılırken gözyaşlarını tutamadı.

Geri
Üst Alt