Mostafa Mohamed Nantes'ta

Komik bir iş noldu adam 10 maç ustuste oynadı da verim mi vermedi bu yok pahasına elden çıkarma sevdası nedir gitmek istiyor diyen kolpalar adam kurtuldum diye sevinir öyle olsa niye üzülsün giderken boşuna harcadık adamı kendi oyuncusunu sürekli degersizlestiren bir takım olduk tamam uçmadi ama bitmiş gibi davranılması saçmalık

Bu ligde her türlü iş yapardı gücü kuvveti yerinde adam doğru düzgün oynatılmadı.

Komik bir iş noldu adam 10 maç ustuste oynadı da verim mi vermedi bu yok pahasına elden çıkarma sevdası nedir gitmek istiyor diyen kolpalar adam kurtuldum diye sevinir öyle olsa niye üzülsün giderken boşuna harcadık adamı kendi oyuncusunu sürekli degersizlestiren bir takım olduk tamam uçmadi ama bitmiş gibi davranılması saçmalık

sonuna kadar katılıyorum. adam kaç maç arka arkaya oynadı da çöp oldu ?

kesinlikle çok iyi bir oyuncu olma potansiyeli vardı, ileri de çok ağlarız uzaktan bakar

Elindekini kucumse aşağıla bana saçma geliyor hangi forvetten kötüydü oyuncumuz .

sonuna kadar katılıyorum. adam kaç maç arka arkaya oynadı da çöp oldu ?

kesinlikle çok iyi bir oyuncu olma potansiyeli vardı, ileri de çok ağlarız uzaktan bakar
Ya açıkçası ben olup olmamasında değilim adam kaos futbolunda, sürekli değişen kadrolar, dakika 60 0-2 gerideyiz deplasmanda oyuna alınıyor gol atamadı diye 3 maç yok saçma sapan mevzuların içinde Messi olsa performans veremezdi zaten

Tek bilinen vasat alt lig oyuncusu ayak tenisi vb . Seneye geri gelir umarım

Hiç kendini bizim takıma ait hissettiğini düşünmüyorum. Giderayak ağlaması da eğer tutunamazsam dönecek yerim olsun şovu gibi geldi bana.

Yolu açık olsun gene de.

Ya açıkçası ben olup olmamasında değilim adam kaos futbolunda, sürekli değişen kadrolar, dakika 60 0-2 gerideyiz deplasmanda oyuna alınıyor gol atamadı diye 3 maç yok saçma sapan mevzuların içinde Messi olsa performans veremezdi zaten

+1905

Bir de fb,bjk mal gibi oyuncularını bir ton paraya satınca ağlayan taraftarlar elimizde potansiyelli böyle adamlara çöp muamelesi yapınca böyle 3 kuruşa gidiyor.

Marcao, Galatasaray' ın tarihindeki ilk 5 defanstan birisiydi ama 15 maç efsane oynayıp, 1 maç kötü oynayınca çöp diyorlardı.

Bunlardan vazgeçmedikçe, kim gelirse gelsin yine aynısı olacak

+1905

Bir de fb,bjk mal gibi oyuncularını bir ton paraya satınca ağlayan taraftarlar elimizde potansiyelli böyle adamlara çöp muamelesi yapınca böyle 3 kuruşa gidiyor.

Marcao, Galatasaray' ın tarihindeki ilk 5 defanstan birisiydi ama 15 maç efsane oynayıp, 1 maç kötü oynayınca çöp diyorlardı.

Bunlardan vazgeçmedikçe, kim gelirse gelsin yine aynısı olacak
Hocam ben gerçekten saskinlikla okuyorum yani inanılmaz saçma eleştiriler küçümsemeler çok ilginç

Cenk Ergün ne ise yariyor kardesim? Haydi onu Erden Timur kenara cekti o vakit sen ne ise yariyorsun Timur efendi? Ya biz nezaman gercekten yükek bedel ile bir oyuncu satacagiz, her giden cok rahat degerinin altinda gidiyor. Nantes opisyonu kullanirsa biz simdi Mustafa dan ne kar ettik kardesim? Yerine bakalim kim gelecek? Sirf seferle bu is olmaz. Ne olacak giderler bir tane daha kiralik forvet getirirler oda iyi oynar sonra arkasindan bakariz.

Oyuncu gitmek istedi mi iş bitiyor. Pazarlıkta elin zayıflıyor. Fenerin şaibeli transaksiyonlarini bir kenara bırakırsak Türkiye Ligi'nde bir topcunun ulasacabilecegi seviye Max. 15. Zaten daha üst yerlere gelecek oyuncuyu baştan bırakmazlar Türkiye ligine.

250.000 e kiralamak neyin kafası bilmiyorum, 16 kere daha kiralarsak 4 milyonu çıkarırız. Çünkü kimse 5-6 verip almaz bunu, en baştan beri söylüyorum top kontrol etmeyi bile bilmeyecek kadar fundemental eksikleri var, ve gram gelişmiyor da. Alma kardeşim, gönder mısıra 4 milyon cebinde kalsın. Adım gibi emindim kimsenin almayacağından, şimdi de eminim diagne gibi yıllarca kalacak üstümüzde

Geri
Üst Alt