Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
tebdili mekanda ferahlık vardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana kızgın mısın hala?Biz kimi oynatacaz kardeşim
nopebana kızgın mısın hala?
Komik bir iş noldu adam 10 maç ustuste oynadı da verim mi vermedi bu yok pahasına elden çıkarma sevdası nedir gitmek istiyor diyen kolpalar adam kurtuldum diye sevinir öyle olsa niye üzülsün giderken boşuna harcadık adamı kendi oyuncusunu sürekli degersizlestiren bir takım olduk tamam uçmadi ama bitmiş gibi davranılması saçmalık
Ya açıkçası ben olup olmamasında değilim adam kaos futbolunda, sürekli değişen kadrolar, dakika 60 0-2 gerideyiz deplasmanda oyuna alınıyor gol atamadı diye 3 maç yok saçma sapan mevzuların içinde Messi olsa performans veremezdi zatensonuna kadar katılıyorum. adam kaç maç arka arkaya oynadı da çöp oldu ?
kesinlikle çok iyi bir oyuncu olma potansiyeli vardı, ileri de çok ağlarız uzaktan bakar
Ya açıkçası ben olup olmamasında değilim adam kaos futbolunda, sürekli değişen kadrolar, dakika 60 0-2 gerideyiz deplasmanda oyuna alınıyor gol atamadı diye 3 maç yok saçma sapan mevzuların içinde Messi olsa performans veremezdi zaten
Hocam ben gerçekten saskinlikla okuyorum yani inanılmaz saçma eleştiriler küçümsemeler çok ilginç+1905
Bir de fb,bjk mal gibi oyuncularını bir ton paraya satınca ağlayan taraftarlar elimizde potansiyelli böyle adamlara çöp muamelesi yapınca böyle 3 kuruşa gidiyor.
Marcao, Galatasaray' ın tarihindeki ilk 5 defanstan birisiydi ama 15 maç efsane oynayıp, 1 maç kötü oynayınca çöp diyorlardı.
Bunlardan vazgeçmedikçe, kim gelirse gelsin yine aynısı olacak