Mostafa Mohamed Nantes'ta

250.000 e kiralamak neyin kafası bilmiyorum, 16 kere daha kiralarsak 4 milyonu çıkarırız. Çünkü kimse 5-6 verip almaz bunu, en baştan beri söylüyorum top kontrol etmeyi bile bilmeyecek kadar fundemental eksikleri var, ve gram gelişmiyor da. Alma kardeşim, gönder mısıra 4 milyon cebinde kalsın. Adım gibi emindim kimsenin almayacağından, şimdi de eminim diagne gibi yıllarca kalacak üstümüzde
Iddiaya varım hocam gayet iyi bir forvet kadroda olmalı

Bence 1 sene oynasın kendi göstersin biraz kafa olarak rahatlasın diye gönderildi

Ve hala planlarımızın içinde

Belki de seneye bomba gibi geri dönecek

Bazen Avrupa’ya gitmek de oyuncuları tamamen değiştiriyor

Gitsin bakalım seneye görüşürüz

Bence 1 sene oynasın kendi göstersin biraz kafa olarak rahatlasın diye gönderildi

opsiyon varsa zor doner :D

Iddiaya varım hocam gayet iyi bir forvet kadroda olmalı
Hocam kendisine atılan toplarda %50 top kaybı, orta sahada aldığı topu tık diye yanındakine veremiyor. bu ne demek biliyormusun, oyuna katkısı yok demek, Anca bütün takım ona çalışacak o da gözünü kapatıp abanacak. Futbolda böyle lüksler yok artık

Diyelim ki hiç beklemediğimiz birşey oldu ve momo Zlatana dönüştü. Bu sefer de 6 milyonu basıp alacaklar, dur deme imkanın yok.
Karşındaki kulüp zorunlu satınalma ile risk almak istemiyorsa o zaman kirayı yüksek tutar para kazanırsın. Yok Futbolcuna çok inanıyorsan o zaman opsiyon koydurmazsın yada çok yüksek koyarsın. Nerden baksan falso var, kendi kendimizi enayi yerine koymuşuz vesselam

Hocam kendisine atılan toplarda %50 top kaybı, orta sahada aldığı topu tık diye yanındakine veremiyor. bu ne demek biliyormusun, oyuna katkısı yok demek, Anca bütün takım ona çalışacak o da gözünü kapatıp abanacak. Futbolda böyle lüksler yok artık
Hocam eleştirebilecek süreyi almadı bence .

Bu herif hiçbi zaman takıma ait hissetmedi kendini

Gitmesinde bir beis görmüyorum

Oyuncumuzu değersizleştirmede ve bedavaya vermede bir numarayız.

Küfür olmadığı için rahatça yazabiliriz bu Muhammed tam bir yavsak adammış karakter 0 herif bizde ne olduysa tecavüze uğramış gibi soğudu resmen bu yavsak karakteri sayesinde bedavaya gönderdik güzel kazik

Başladık yine yerine golcü koymadan golcüleri göndermeye
Umarım gomis olayı gibi olmaz
Mısır milli takımının golcüsü bizde, nasıl zararına gönderirizin hesaplarını yapıyoruz
Sağolsun hocamız öyle bi üstünden geçti ki adamın, kendine gelemiyor adam
Halbuki bu adam geldiğinde zımba gibiydi, kafayla şut atıyordu
Konuşulan zorunlu opsiyon rakamları umarım doğrudur, zira üfürme olabilir

Sen git o gitsin bütün futbolcular takımı terketsin.....

Transfer döneminin başında elindeki en değerli forveti 250 bin euro ya kiralamak rezillikdir. Gitmek istıyorsa düzgün teklif gelirse gider aceleniz ne.

Son düzenleme:
5 maç harici aklımda kalan bir yanı olmadı o yüzden üzülmedim gitmesine ha opsiyon fazla konulabilirdi o ayrı

250 bine kiraliyorsan ya zorunlu alma maddesi korsun yada satin alma opsiyonu koymazsin, satin alma opsiyonu koyuyorsanda 12 milyon euro falan korsun. Bunlarin hicbirini yapmamak tam bir gerizekalilik.

madem ağlıycaktın niye gidecem ha gidecem diye yırtındın da takım para kazanamadı

Geri
Üst Alt