Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
doru bende düzeltiyim.edit.
vazgeçtim kimseye benzetemiyorum hala hangi ismi söylesem zorlama olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doru bende düzeltiyim.edit.
vazgeçtim kimseye benzetemiyorum hala hangi ismi söylesem zorlama olur
dün mısırlının tweetini görmüştüm ama buraya taşımak istememiştim. Tr hesapları da yazmış
satın alma opsiyonunu zamalek onaylarsa geçerli oluyormuş falan saçma işler ilk defa böyle birşey duyuyorum
Mustafa Cengiz Onyekuru için de Mohamed için de opsiyon tek taraflı ve bizde dedi.dün mısırlının tweetini görmüştüm ama buraya taşımak istememiştim. Tr hesapları da yazmış
satın alma opsiyonunu zamalek onaylarsa geçerli oluyormuş falan saçma işler ilk defa böyle birşey duyuyorum
Önümüzdeki seneden sonra Cl’e elemelerle gidicez sanırım bence şu süreçte kalıcı bi kadro planı yapmalıyız ki elemelerde güçlü bi aday olalım uzun zamandır elemelerden gruplara kalamıyoruz çünkü ne avrupa ne ClBu yaz alırız bonservisini. Şampiyon olup CLye katılırsak 1 sene daha her türlü oynar bizde. Sonrasını performansı belirler
Zaten satın alma opsiyonu iki tarafın onayına bağlı olmaz ki zaten karşı taraf sözleşmede yazan bedele ok verdiği için imzalıyor yani zaten baştan onaylamış oluyor otomatikman ben mi yanlış biliyorum? Onyekuru ile aynı durum değil mi?Mustafa Cengiz Onyekuru için de Mohamed için de opsiyon tek taraflı ve bizde dedi.
Eksik yazdım.Zaten satın alma opsiyonu iki tarafın onayına bağlı olmaz ki zaten karşı taraf sözleşmede yazan bedele ok verdiği için imzalıyor yani zaten baştan onaylamış oluyor otomatikman ben mi yanlış biliyorum?
dün mısırlının tweetini görmüştüm ama buraya taşımak istememiştim. Tr hesapları da yazmış
Kap açıklamasına göre 2022 1 Temmuz son gün o tarihe kadar istediğimiz anda parayı yatırıp alabiliriz. Yani şu an 4 milyon doları yatırarak bonservisini alabiliriz.sözlesme bitince demiyor sözlesme süresi icinde diyor yani yarım sezon sonra 4 mılyona almak ıstersen zamalekten ızın almamız gerekebilir ama sözlesme bitince 4 mılyona direkte alabiliriz
Aynen 2 taraflı bir durum satın alma opsiyonunda olamaz çünkü karşı taraf zaten sözleşmeyi imzaladığında yazan o miktarı kabul etmiş oluyor. Satın alma önceliği olsa iki taraflı bir şey onay gerekirdi ama satın alma önceliğinde de herhangi bir rakam olmazdı.2 taraflı durumda opsiyon olmaz. Zamalek onayı olsa opsiyon açıklanmazdi. 4 milyona bizde. Kap açıklaması çok net.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zamalek kulubu ise satin alma opsiyonu 31 aralik 2021’e kadar gecerli diye aciklamisti, bizimkilerin KAP’a yaptigi aciklama yanlis olmasin sonra. 1.5 yil kiralik ama bonservisini almak icin opsiyonu 31 aralik 2021’e kadar kullanmamiz lazim diye biliyorum ben.Kap açıklamasına göre 2022 1 Temmuz son gün o tarihe kadar istediğimiz anda parayı yatırıp alabiliriz. Yani şu an 4 milyon doları yatırarak bonservisini alabiliriz.
Kap açıklamasında satın alma opsiyon tarihi net yazılmış herhalde o tarihi ellerinde ki sözleşmeye göre açıklamışlarıdır eğer yanlış yazılmış olsaydı şimdiye kadar düzeltme geçerlerdi tarih hakkında diye düşünüyorum. Ama bence son tarihe kadar zaten beklenmemeli sezon sonunda yeni yönetimin ilk işi Onyekuru ve Mohamed'in opsiyonlarını kullanmak olmalı bence ki Diagne'den ben 6-7 milyon bir para kazanacağımızı düşünüyorum ve bu parayla da ikisinin bonservisi alınır bence zaman var diye son ana kadar beklemeye gerek yok zaten.Zamalek kulubu ise satin alma opsiyonu 31 aralik 2021’e kadar gecerli diye aciklamisti, bizimkilerin KAP’a yaptigi aciklama yanlis olmasin sonra. 1.5 yil kiralik ama bonservisini almak icin opsiyonu 31 aralik 2021’e kadar kullanmamiz lazim diye biliyorum ben.
Tek sıkıntı bu evet.Zamalek kulubu ise satin alma opsiyonu 31 aralik 2021’e kadar gecerli diye aciklamisti, bizimkilerin KAP’a yaptigi aciklama yanlis olmasin sonra. 1.5 yil kiralik ama bonservisini almak icin opsiyonu 31 aralik 2021’e kadar kullanmamiz lazim diye biliyorum ben.
Bizimkiler kafalarına göre yazmamıştır tarihi herhalde sözleşmeye göre yazmışlardı bir hata olsa şimdiye kadar düzeltilmesi gerekirdi herhalde ama sezon sonunda kullanılmalı opsiyonu son ana kadar beklemeye gerekte yok.Tek sıkıntı bu evet.
Tek sıkıntı bu evet.