# Mostafa Mohamed

1613395159511.webp

Zamalek de o bonservis olayini yazmamis. Sadece 31.12

sanirim bu kadinin dedigi su :
31.12 den sonrq cekilmezse dedigi var. Anlatma bozuklulugunu yasiyor

Peki 31.12 tarihine kadar herhangi bir kulüp çıkıp 10 milyon veriyorum derse Zamalek ne yapacak? G.saray kardeşim izin veriyor musun satabilir miyiz diye bize mi soracak? Bilgi amaçlı soruyorum

Yav bu adam kim

Başkan kendi açıkladı.

Fenerli gibi burada gelip yangın yapan tiplere laf anlatmak bile hata.

Hayatımda böyle salaklık görmedim ya saatlerdir hala bunu konuşuyorlar.
Taraftarlarda bir korku var yarin bizim disimizda gerceklesen bir olaydan oturu baskasi alip goturecek diye. KAP aciklamasi orada duruyor. Neyin endisesi hala bende cozemedim.

Neyse o riske girmeyip 31.12 de cekelim. Adamlar o kadar iyi davrandi bize, dedikleri güne kadar cekelim. Bozusmanin anlami yok
Bence Diagne satılır Hem Mohamed hem Onyekuru sezon sonunda bonservisleri alınır. Seçim Mayıs'ta olursa yeni yönetim ikisini de alır bonservisini bu konuda son ana kadar bekleme yapmazlar.

Bu korkunun asıl sebebi yönetimin yaptığı tutarsız işlerden dolayı oluyor.

Şu 3-4 yıl içinde hatta Dursun döneminde bu yana saçma sapan işler geliyor başımıza o yüzden insanlar korkuyor normal yani.

Sikecilerin laflariyla neden kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz adam bizim işte hemde tapulu bırakın Mustafa soksun onlara

Sörlothla bunun alakası yok.

Hala gereksiz benzetmeler ve sallamalar peşindesiniz.

Sörlothu Ts alsa 9'a geri satmak zorundaydı, öyle olunca adamlar 20 verince ikiye böldüler parayı.

Zamalekin 7.5 m euroya geri alma hakkı olmalı aynı mevzunun olması için.

Barakat reis biliyodur doğrusunu ona sormak lazım

bu abdelbaki denen kadın belliki lube ayar gibi biri,ortalığı karıştırdı

2.ribery vakasını bidaha kaldıramayız

Sörloth olayı ile alakası yok bence biz adamı opsiyonla aldıktan sonra istediğimiz fiyata satabiliriz kimse karışamaz. 3.35 M € opsiyon bedeli var muhtemelen sezon sonunda bonservisi ile alırız Mohamed'i.

Geri
Üst Alt