- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Abdelbaki ortalığı karıştırma !
Mısır medyasından sadece Abdelhadi abime güvenirim
Mısır medyasından sadece Abdelhadi abime güvenirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamalek de o bonservis olayini yazmamis. Sadece 31.12
sanirim bu kadinin dedigi su :
31.12 den sonrq cekilmezse dedigi var. Anlatma bozuklulugunu yasiyor
31 Aralık 2021'e kadar tek taraflı(4m buy-out)
1 Ocak 2022- Temmuz 2022 tarihleri arasında da Zamelek'in onayına bağlı opsiyon olabilir. Aklıma başka bir ihtimal gelmiyor
Neyse o riske girmeyip 31.12 de cekelim. Adamlar o kadar iyi davrandi bize, dedikleri güne kadar cekelim. Bozusmanin anlami yokBizde 2022 1 Temmuz diye yazıyor kapta.
Yav bu adam kim

Öyle olacak.Peki 31.12 tarihine kadar herhangi bir kulüp çıkıp 10 milyon veriyorum derse Zamalek ne yapacak? G.saray kardeşim izin veriyor musun satabilir miyiz diye bize mi soracak? Bilgi amaçlı soruyorum
Taraftarlarda bir korku var yarin bizim disimizda gerceklesen bir olaydan oturu baskasi alip goturecek diye. KAP aciklamasi orada duruyor. Neyin endisesi hala bende cozemedim.Yav bu adam kim
Başkan kendi açıkladı.
Fenerli gibi burada gelip yangın yapan tiplere laf anlatmak bile hata.
Hayatımda böyle salaklık görmedim ya saatlerdir hala bunu konuşuyorlar.
Bence Diagne satılır Hem Mohamed hem Onyekuru sezon sonunda bonservisleri alınır. Seçim Mayıs'ta olursa yeni yönetim ikisini de alır bonservisini bu konuda son ana kadar bekleme yapmazlar.Neyse o riske girmeyip 31.12 de cekelim. Adamlar o kadar iyi davrandi bize, dedikleri güne kadar cekelim. Bozusmanin anlami yok
Anladım, umarım öyledir. Yönetimden kesin bir açıklama yapılmaması işkillendiriyor beni. Bu işbilmezlerden her türlü rezalet beklenir.Öyle olacak.
sörloth Crystal TS olayi gibi iste
Sörloth- Ts olayı gibi değil hocam bir şey yapamayacak bizim opsiyon tarihimizin bitmesini bekleyip parayı zamanında yatıramamamızı umarlar en fazla.Öyle olacak.
Oyle bir ihtimal yok, cok farkli seyler her iki oyuncunun anlasma sartlari.Öyle olacak.