# Mostafa Mohamed

Bu adami su ana kadar cok begeniyorum. Toplu oldugu kadar topsuz oyunda da cok basarili. Geldiginden beri cogu kafa vurusunu kacirsa da, vuruslari kaliteli. Ayrica o boyuyla o kadar kafa topu almasi da sans degil. Pozisyon almasini cok iyi yapiyor.

Scout ekibini ve Fatih Hoca'yi tebrik ediyorum. Cok basarili transferler yapilmaya baslandi.

Boyle devam edin.

falcao ile story atıp duruyor

gerçi adamın çocuk hayalindeki bi topçu ile 11e çıkıyor rüya gibidir onun için

10 numara verilecek söylentisi var. Formasını almaya gözüm korkuyor açıkçası. Numarası kesinleşsin bonservisini alalım öyle alcam artık.

Galatasaray yönetimi, Younes Belhanda’dan boşalan 10 numaralı formayı Mostafa Mohamed'e vermeyi planlıyor. (Sabah)

Halil gider gitmez 11'e çöker :D

Olması gereken oydu aslında ama biz mal yöneticiler 2-3 gün önce Halil geldiği için 11 ona verdiler.

Ulan madem alacağız adamı saklasana 11 numarayı. Adam zaten eski kulübünde 15'den sonra 11 giymiş.

15'de Donk var. 11'de Halil'e verdiler, 21'i Jimmy sezon başında giydi o yüzden alamadı adam da gitti 31'i aldı :red:

Kardeşim yenge özlüyor seni şunun şurasında ne kaldı ki?

4 gol atalım bu işi bitirelim. Rize'ye hatrrick, Hatay deplasmanında Billong'a baskı yapsan her türlü hatasından 1 gol atarsın.

Yani kısaca 2 hafta sonra yenge yanında göreyim seni kardeşim benim.

abdürrahim albayrak opsiyonu bizde dedi ama fiyatla ilgili bir şey demedi. söylentiler vardı 6,5 milyon dolardan fazla veren kulüp olursa o kulübün teklif ettiği parayı verirsek alabiliriz diye o konuya açıklık getirilmedi.

abdürrahim albayrak opsiyonu bizde dedi ama fiyatla ilgili bir şey demedi. söylentiler vardı 6,5 milyon dolardan fazla veren kulüp olursa o kulübün teklif ettiği parayı verirsek alabiliriz diye o konuya açıklık getirilmedi.

işin içinde bizimkiler varsa bir amatörlük mutlaka yapılmıştır. o yüzden her türlü skandala hazırlıklı olmak lazım.

''Hiç şüpheniz olmasın. Opsiyon tamamen bizde'' dedi daha ne desin

''Hiç şüpheniz olmasın. Opsiyon tamamen bizde'' dedi daha ne desin
zamelek kulübü 6,5 milyon üzerinde veren başka bir kulüp olursa opsiyon Galatasaray'da Galatasaray o parayı verirse alır vermezse diğer isteyen kulübe veririz demişti onu diyorum. böyle bir şey varsa skandal olur.

Geri
Üst Alt